PodržimoNaše

Idealan tretman lica za zdravu i blistavu kožu! Dijamantna mikrodermoabrazija sa 5 nastavaka + kolagenska ampula i maska kolagena za ljepotu Vaše kože uz Eves Home u Zagrebu...već od 99 kn!

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Mikrodermoabrazija je nježna, bezbolna metoda bez rizika od alergija i ožiljaka, metoda kojom možemo regulirati do kojeg stupnja i koliko agresivno želimo pristupiti tretmanu. Očistite i vratite prirodan i zdravi sjaj Vašeg lica! Izaberite željenu opciju! Kuponi su iskoristivi do 29.12.2019.!

Ponuda uključuje: Eves Home - dijamantna mikrodermoabrazija, 5 nastavaka za skidanje svih nesavršenosti + kolagenska ampula i maska kolagena za ljepotu Vaše kože sa kože - 2 opcije već od 99 kn!

Prije kupnje kupona odaberite između 2 opcije:

Opcija 1) dijamantna mikrodermoabrazija lica 5 nastavaka za skidanje svih nesavršenosti + kolagenska ampula i maska kolagena za 99 kn!

Opcija 2) dijamantna mikrodermoabrazija lica, vrata i dekoltea sa 5 nastavaka za skidanje svih nesavršenosti + kolagenska ampula i maska kolagena za 129 kn!

Mikrodermoabrazija je dijamantna mikrodermoabrazija, koja za razliku od prethodne generacije aparata baziranih na kristalima (najčešće aluminij-oksida) koristi prave čestice dijamanta postavljene pod različitim kutovima i gradirane prema veličini dijamantnih čestica. 

Ovisno o problemu koji želimo tretirati, ali i cilju koji želimo postići (uklanjanje bora, hiperpigmentacija ožiljka ili pomlađivanja kože) i stanju same kože, biraju se različiti dijamantni nastavci najprikladniji za određeni problem. Tijekom tretmana „stari” sloj kože otklanja se vakuumom, koji istodobno stimulira fibroblaste na proizvodnju elastina i kolagena.

Za mladolik i zdrav izgled lica treba ponekad otići i na tretman čišćenja lica! Nakon bogatih blagdanskih trpeza mnoge djevojke i žene žale se na samo na višak prikupljenih kilograma, već i na akne i mitesere zbog konzumacije masne hrane. 
Očistite i vratite prirodan i zdravi sjaj Vašeg lica!

Mikrodermoabraziju ne preporučujemo osobama: s kožnim oboljenjima, atopijskimdermatitisom, neurodermitisom, psorijazom, koje su pod terapijom roakutana, koje imaju rak kože, koje su pod jakim terapijama lijekova, kod otvorenih rana i opekotina.

ODMAH po kupnji kupona obavezna narudžba ili minimalno 2 dana ranije na br.tel. 01 65 35 295 uz KOD i ID kupona po primitku.