Doživite najbolje iskustvo putovanja! S Best Travelom otisnite se na dvodnevni izlet u Salzburg i na austrijska jezera s uključenim prijevozom i 1 noćenjem s doručkom u hotelu 3* za samo 719 kn/osobi!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Vikend 14.-15.12.19. rezervirajte za prekrasno putovanje u čaroban Salzburg i austrijska jezera koja oduzimaju dah... Kupon vrijedi isključivo za termin 14.-15.12.2019.

PROGRAM PUTOVANJA

1. dan

Polazak autobusa u 5:00 sati s južnog parkirališta Gradskog poglavarstva. Vožnja kroz Sloveniju i Austriju uz kraća zaustavljanja putem radi odmora. 

Po dolasku u Hallein slijedi razgled rudnika soli: spuštanje niz rudničke tobogane, vožnja brodićem po slanom jezeru, vožnja rudarskim vlakićem. Nastavljamo do Salzburga. 

Po dolasku u SALZBURG  razgled grada: KATEDRALA – STARA REZIDENCIJA – NOVA REZIDENCIJA S 35 ZVONA – FRANJEVAČKA CRKVA – SVEUČILIŠNA CRKVA  – MOZARTOVA RODNA KUĆA – MUZEJ – FESTIVALSKA PALAČA – DVORAC MIRABEL. Predlažemo vožnju uspinjačom na stari gornji grad Salzburg, odakle se pruža predivan pogledu na grad i okolicu. 

Slobodno vrijeme za posjet adventskom sajmu i uživanje u predbožićno ukrašenim ulicama i trgovima.  Smještaj u hotel/pansion na području Salzkammerguta.

2. dan

Doručak. Nakon doručka slijedi vožnja do gradića ST. WOLFGANG, koji je tijekom cijele godine iznimno posjećen. Šetnja do tržnice i trga Kirchen te razgled bogato ukrašene crkve s Pacherovim oltarom, najljepše crkve na području austrijskih jezera. 

Slobodno vrijeme za vlastita istraivanja. Nastavak vožnje kroz prekrasan kraj Salzkamerguta do aristokratskog BAD ISCHL-a, nekadašnjem čuvenom aristokratskom ljetovalištu i lječilištu, ljetnoj rezidenciji i mjestu susreta Sissi i Franje Josipa I. Šetnja povijesnom jezgrom do jedne od čuvenih austrijskih slastičarnica Zauner. Slobodno vrijeme za kavu i kolače ili posjet Carskoj rezidenciji. 

Nakon kratkog odmora nastavak puta preko Bad Goisern-a u jedno od najljepših i najstarijih mjesta Austrije, HALSTATT, na obali istoimenog jezera. Povratak vožnjom kroz Austriju uz kraće zaustavljanje putem radi odmora. Dolazak u Zagreb u kasnim noćnim satima.