Opusti se i uživaj! Bijeg u prirodu uz wellness odmor u Hotelu Tomislavov dom*** u srcu parka prirode Medvednica i ručak ili večeru, bazen i masažu za samo 175 kn!

40 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Hotel Tomislavov dom nalazi se u samom srcu parka prirode Medvednica na Sljemenu, najvišem djelu Medvednice, svega 20tak minuta udaljenosti od užeg centra grada Zagreba. Kupon vrijedi do 20.12.2019.!

Hotel Tomislavov dom - 1 000 metara bliži suncu

Nadomak Zagrebu, na 1000 metara nadmorske visine, okružen stoljetnom šumom, 20-tak minuta udaljen od užeg gradskog središta, očekuje Vas hotel Tomislavov dom.

Ponuda uključuje: Bazen, Ručak ili večera (uključuje: juhu , glavno jelo + prilog, salata + desert) + Masaža 30` min

Smješten u Parku prirode Medvednica, u neposrednoj blizini skijališta, Tomislavac predstavlja idealnu destinaciju za aktivan odmor, opuštanje uz dodatne sadržaje hotela, ali i poslovne susrete. Hotel raspolaže s 42 sobe, uključujući sobu prilagođenu osobama s posebnim potrebama. Svaka soba ima tuš/wc, TV/SAT, mini bar, sušilo za kosu u kupaonici i priključak na Internet. Sobe su uređene prema visokim hotelijerskim i estetskim standardima.

Blagotvorni tretmani našeg mini wellness-a koje pružamo gostima prilagođeni su potrebama današnjeg vremena i kreirani su za jedinstveni doživljaj, u cilju postizanju vitalnosti, ljepote i harmonije.

U našim hotelima gostima su na raspolaganju - u hotelu Tomislavov dom: bazen, finska sauna,  sprave za vježbanje, a u Snježnoj kraljici gostima su na raspolaganju: dvije finske saune te sprave za vježbanje.

Gostima je na raspolaganju veliki broj programa i tretmana za relaksaciju, opuštanje i rješavanje stresa.

Na usluzi Vam je i restoran s bogatom ponudom jela tradicionalne hrvatske kuhinje uklopljene u svjetske gastronomske trendove. Na Sljemenu, usred Parka prirode, 1000 metara bliži suncu, izolirani od gradske gužve opustite se u "Tomislavcu"!

Obavezna predrezervacija i provjera termina raspoloživosti putem e-maila tomislavov.dom@zgh.hr ili telefona na +385 1 4560-400, te rezervacija ODMAH nakon kupnje uz KOD i ID kupona po primitku.