PodržimoNaše

Ulovite neodoljivu i vrhunsku gastro ponudu divljači u restoranu Lovac u Brezovici! Počastite svoje nepce gulašom od veprovine s prilozima, jetrenom paštetom uz domaći kruh...za dvoje i samo 135 kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ponuda uključuje: predjelo - pašteta od jetre + domaći kruh, glavno jelo - gulaš od veprovine sa žgancima + 2x salata zelje, desert - 2x palačinke po izboru od domaćeg džema ili čokolade! Kupon vrijedi do 15.12.2019.

Ulovite svoje mjesto u restoranu Lovac, omiljenom restoranu ljubitelja gurmanskih delicija. Ono što ovaj restoran izdvaja od drugih je to što se ovdje koriste isključivo proizvodi iz domaće proizvodnje i uzgoja u vlastitom lovištu, vinogradu i vrtu.

Već tisućama godina ljudi uživaju u mesu divljači. Za gastronomske sladokusce ono je prava poslastica iz razloga što meso divljači spada u zdrave vrste mesa, ima veoma malo masnoće i veoma je visokovrijedna namirnica.

Ovo meso dobro je za sve uzraste jer ima ugodan okus, a uz njega se služe razne vrste umaka od onih pikantnijih do slatkastih.

Danas vas vodimo na objed za dvoje! Uživat ćete u predjelu od jetrene paštete s domaćim kruhom, gulašu od veprovine sa žgancima i zelje salatom za glavno jelo i desertu - palačinkama po izboru s domaćim džemom ili čokoladom!

Restoran Lovac je novootvoreni obiteljski restoran, koji je temeljen na bazi tradicionalnog obiteljskog gospodarstva u lovu i vinogradarstvu.

Vidimo se u restoranu Lovac!

Obavezna rezervacija mjesta minimalno 24 sata ranije! ODMAH nakon kupnje kupona rezervacije termina dan ranije na telefon 098 9942 139!