Tajna ljepote u Zagrebu otkriva Vam LIVING FIT program transformacije tijela uz 30 vrhunska tretmana kojima se tope masne naslage, zateže koža i reducira celulit uz 70% popusta i samo 419 kn!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Program se sastoji od: 4x vakum vreća, 8x lipolasera, 8x termodeka, 8x body wrappinga i 2x vibracijske platforme! Kupon vrijedi do 31.01.2020.

LIVING FIT PROGRAM POTPUNE TRANSFORMACIJE!



Vježbajte s nama, otopite masne naslage, utegnite kožu i reducirajte celulit!

LIVING FIT PROGRAM namijenjen je klijenticama koje su spremne na potpunu transformaciju i  žele smršaviti do 30 kg ili izgubiti veći obujam te više konfekcijskih brojeva. Program omogućuje istovremeno otklanjanje suvišnih kilograma, smanjenje obujma tijela, učvršćivanje tonusa tijela, otklanjanje celulita te vraćanje elasticiteta koži. LIVING FIT PROGRAM započinjemo body scan analizom tijela i mjerenjem obujma ruku, nogu, trbuha, bokova i bedara. Body scan analiza tijela vrši se najnovijim medicinskim uređajem OMRON HBF 516, a uključuje informacije o tjelesnoj težini, Body Mass Index-u (odnosu između visine i težine), postotku i raspodjeli masnih tkiva u organizmu i visceralne masnoće (masnoće koja se nakupila oko unutarnjih organa u abdominalnoj šupljini), postotak mišićnog tkiva, dnevne proteinske i kalorijske potrebe te Body Age (starost organizma).

Vježbe su prilagođene svakoj klijentici posebno s obzirom na zdravstveno stanje, godine i rezultate koje želi postići.


LIPOLASER je inovacija u laserskoj tehnologiji koju još nazivaju i 'liposukcijom' bez kirurškog zahvata. Koristi najbrži, jednostavan i siguran način smanjivanja tvrdokornih masnih naslaga, a tretmani su potpuno bezbolni i neinvazivni, bez nuspojava na okolno tkivo. Naš diodni laser najnovije generacije ima 14 dioda koje se postavljaju na ciljana područja tretiranja a samim laserom prodire se do 9 mm potkožno, te se zatim direkno razbijaju masne stanice i ubrzava metabolizam. Masti razbijene laserom tijelo prirodno izlučuje kroz probavni sustav ili putem limfe. Radi se o neinvazivnom laseru niske frekvencije, takozvanom hladnom laseru, koji ne proizvodi toplinu na tkivu pa se zato može primijeniti na bilo koji dio tijela bez ograničenja.


Vakuumska vreća je hladni, biostimulativni i mehanički tretman protiv celulita i sužavanja obujma tijela. Prednost ovog tretmana u odnosu na druge je što daje brze efekte, koji su vidljivi odmah nakon prvoga tretmana! Tretman vakuumskom vrećom traje 60 minuta.


Princip rada TERMODEKE se temelji na infracrvenom zagrijavanju deke koje potiče cirkulaciju krvi, oksigenaciju, ukupni metabolizam s ciljem detoksikacije, opuštanja mišića i živaca, redukciju celulita i masnih naslaga. Zagrijavanje potiče i propusnost limfnih čvorova, jača imunološki sustav te potiče dobro raspoloženje što je vrlo važno kod mršavljenja.


BODYWRAPPING je anticelulitna metoda kojom istodobno oblikujemo tijelo te smanjujemo njegov obujam, a rezultate mjerimo u centimetrima. Već sam naziv „body wrapping“ govori nam da je riječ o postupku omatanja tijela u kombinaciji s posebnim kozmetičkim proizvodima osmišljenim za body wrapping. Omatanjem tijela posebnom folijom osigurava se bolje prodiranje fitoaromatskih sastojaka iz proizvoda za body wrapping u kožu i potkožno tkivo, gdje aktivni sastojci obavljaju željene učinke razgradnje i detoksikacije.

VIBRACIJSKA PLATFORMA relativno je nov pristup fizičkoj aktivnosti. Bazira se na naprednoj vibracijskoj tehnologiji koju mogu koristiti ljudi svih uzrasta, načina života i fizičkih sposobnosti. Zbog ograničenog kretanja kod tradicionalnih vježbi prosječno samo 30-40% mišične mase može biti iskorišteno, dok se kod vibracijskog treninga angažira izmedu 95% i 97% mišičnih vlakana. To znači da se duboki mišići i mišići stabilizatori koji se inače teško i dugo vježbaju, također stimuliraju.