Poliranjem mutnih i neprozirnih farova u Autopraoni Jimmy u Zagrebu, vratit ćete farovima stupanj prozirnosti i time automatski dobiti veću vidljivost noću i veću sigurnost na cestama...99kn!

13 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Posjetite Autopraonu Jimmy - gdje će za vas procjeniti najoptimalnije rješenje za farove vašeg ljubimca! Kupon vrijedi do 27.12.2019.


POLIRANJE FAROVA - Poliranjem farova do veće vidljivosti na cestama

Uvijek ste se pitali koji su razlozi zamućivanja i neprozirnosti Vaših farova?

Plastični i stakleni farovi automobila neprestano su izloženi vremenskim utjecajima: suncu, kiši, zimi, ledu, naglim promjenama temperature, UV zrakama i kamencu. Uz vremenske utjecaje koji djeluju na farove, tu su i neugodni udarci kamenčića i pijeska tijekom vožnje. Sve to nakon nekoliko godina ostavlja trag na farovima koji postaju zamućeni i neprozirni, pa se vidljivost noću neugodno i opasno smanjuje. Poliranjem mutnih i neprozirnih farova vratit ćete farovima stupanj prozirnosti i time automatski dobiti veću vidljivost noću, što uvelike povećava sigurnost na cestama. Posjetite nas i mi ćemo za vas procjeniti najoptimalnije rješenje za farove vašeg ljubimca.

Zašto odabrati autopraonicu Jimmy? Zašto baš mi?

Autopraonica Jimmy nudi vam profesionalne usluge pranja i poliranja vozila, kemijskog čišćenja vozila, poliranja farova, te ostalih usluga održavanja vozila na području grada Zagreba. Upravo zbog velikog iskustva u obavljanju navedenih usluga Autopraonica Jimmy okupila je tim odabranih ljudi, te uz probrane i iskušane proizvode za održavanje vozila nudi vam vrhunske usluge visokog stupnja. Mi obraćamo pažnju i na najsitnije detalje, jer oni čine cjelokupni dojam kvalitete obavljenog posla. Bez obzira da li se radi o običnom pranju vozila, kemijskom čišćenju vozila, ili poliranju vozila, osoblje autopraonice Jimmy pristupit će jednakim entuzijazmom bilo kojem zadatku, te omogućiti zadovoljstvo za vašeg ljubimca na četiri kotača.