Studio za njegu tijela Touch u Varaždinu oblikovat će Vaše tijelo sa mini paketom od 9 tretmana mršavljenja - 3x 3D ultrazvučne kavitacije, 3x 8 polarne radiofrekvencije i 3x limfnih drenaža...299 kn!

6 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Paket se sastoji od 9 tretmana: 3 tretmana 3D ultrazvučne kavitacije + 3 tretmana 8 polarne radiofrekvencije + 3 tretmana limfne drenaže! Kupon vrijedi do 30.12.2019.

Aparat za KAVITACIJU se smatra najmoćnijim mehanizmom  pomoću koga se uništavaju masne stanice u tretiranju celulita i uklanjanju masnih naslaga. Temelji se na djelovanju ultrazvuka pri čemu dolazi do razgradnje masnih stanica,nakon čega se one preljevaju u međustanični prostor, a potom u krvotok. Stanice se bolje opskrbljuju kisikom,a tako razgrađene masti koriste se dalje u metabolizmu  ili kao energija za obavljanje različitih aktivnosti. Napredna tehnologija kavitacije omogućava koncentraciju energije na točno određenoj dubini u tkivu, što osigurava selektivno razbijanje masnih stanica u potkožju. Površina kože, žile, živci i mišići pri tom ostaju netaknuti.

RADIOFREKVENCIJA djeluje na načelu kontrolirane akumulacije topline duboko u dermisu, što pospješuje lokalnu cirkulaciju, poboljšanja metabolizma stanica, povećanja mišićnog tonusa i elastičnosti tkiva i stimulira nastajanje novog kolagena. Koža postaje napetija, glatka i djeluje mlađe.

Uspješno liječi i smanjuje celulit u svim stadijima zbog snažnog stvaranja kolagena koji potiskuje i reducira celulit,smanjuje strije i masne jastučiće (lokalizirane masne naslage), te postiže lifting-efekt. 

LIMFNA DRENAŽA / PRESOTERAPIJA je nezamjenjiva terapijska metoda kod zastoja u limfnom sustavu, taloženju toksina zbog nedovoljno kretanja, oteklinama zbog nakupljanja izvanstanične tekućine, osobito u nogama, rukama i abdomenu.

Neke od prednosti medicinske limfne drenaže su: smanjenje obujma nogu, smanjenje oteklina nogu, razbijanje i razgradnja celulita (učinak se poboljšava u kombinaciji s drugim tretmanima za oblikovanje tijela), poboljšanje cirkulacije, pomoć pri učvršćivanju i zatezanju kože, pomoć pri izbacivanju toksičnih tvari iz organizma.