[SPLIT] Stiglo je pravo vrijeme za dodatnu njegu lica u salonu Mia! Odaberi radiofrekvenciju, klasično čišćenje ili maderoterapiju uz hranjive maske! Cijena cijelog bogatog paketa je samo 149kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Izaberi između tri opcije i počasti svoje lice hranjivim tretmanima ususret jeseni! Kupon se može iskoristiti do 28.12.2019.

Centar zdravlja i ljepote Mia prvi je centar organske kozmetike u Splitu i prava poslastica za sve ljubitelje ljepote, zdravlja i organskih sastojaka...


ODMAH nakon kupnje kupona potrebna rezervacija termina na mobitel: 099 8759650!

Radiofrekvencija lica je kontrolirano dubinsko zagrijavanje kože sondom koje dovodi do poboljšanja metabolizma stanica, povećanja mišicnog tonusa i elastičnosti tkiva te aktivacije fibroblasta i stvaranja novog kolagena. Radiofrekvencija zagrijava tkivo pomoću električnog polja koje nastaje između dviju elektroda (aplikator i referentna elektroda). Napon između elektroda brzo prelazi iz pozitivnog u negativni i naizmjenično privlači i odbija elektrone te nabijene ione. Prirodni otpor (impedancija) tkiva na to gibanje dovodi do stvaranja topline što za posljedicu ima vazodilataciju, poboljšanje metabolizma, povećani mišićni tonus i elastičnost tkiva te aktivaciju fibroblasta i stvaranje novog kolagena. Rezultat je znatno poboljšanje izgleda, boje i tonusa kože koja postaje napeta, glatka, a i oštećenja i bore su manje vidljive.


Maderoterapija lica
izvodi se manjim rolerima te se tako stimulira krvotok, limfa te se potiče stvaranje kolagena i elastina u koži. Rezultat je manje bora, eliminacija natečenih donjih kapaka, smanjenje podbratka i općenito svjež, zdraviji izgled kože lica.