NOVA GODINA u Sloveniji! Dočekajte 2020. u Hotelu Zdravilišče Laško 4* uz 2 ili 3 noćenja s polupansionom, Silvestarskom večerom i animacijskim programom, za 2 osobe...od 3330 kn!

7 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Djeca do 4,99 godina (bez dodatnog ležaja) GRATIS! Kupon se može koristiti u periodu 27.12 do 03.01.2020.

U ponudi Vas očekuje GALA SILVESTARSKA VEČERA 31.12.2019. uz živu glazbu,  neograničeno kupanje u oba hotela, ulaz u fitness centar, kupaći ogrtač za odrasle osobe, poklon (na večeri 31. 12.), hotelska kartica pogodnosti, program animacije, rekreacije i opuštanja!

Dvije Silvestarske večere:

u restoranu Vrelec u hotelu Zdravilišče Laško: tema večere FLY ME TO THE MOON + dress code: sparkle

ili na bazenima Termalnog Centra hotela Thermana Park: tema večere TROPICAL POOL PARTY

Hotel Zdravilišče Laško smješten je u mirnom parku u blizini rijeke Savinje, 15 minuta hoda do centra Laškog, a nudi spa centar i besplatan pristup internetu.

Klimatizirane sobe imaju TV s kabelskim programima i mini bar. Kupaonica je opremljena tušem, sušilom za kosu i ogrtačem.

Restoran poslužuje zdrava jela s međunarodnim utjecajima. Tijekom ljetnih mjeseci možete uživati u osvježavajućem piću na sunčanoj terasi pokraj vanjskog bazena sa toplom vodom.

Raznovrsni wellness sadržaji uključuju bazen, satove fitnessa i tretmane za ljepotu. 

Zdravilišće Laško nalazi se usred mirnog parka uz rijeku Savinju. U sklopu objekta gostima su na raspolaganju toplice, besplatni WiFi, klimatizirane sobe s LCD TV-om i besplatno javno parkiralište.

Hotelske toplice obuhvaćaju bazene, saunu te fitness i wellness centar. Gosti hotela Zdravilišće Laško mogu besplatno koristiti bazene.

U okviru hotela dostupni su razni restorani i kafići. Stajalište lokalnog autobusa smješteno je ispred hotela, a do željezničke postaje ima svega 300 metara.

Središte mjesta Laško udaljeno je 15 minuta hoda. Grad Celje nalazi se na 11 km.