Glitter&Glam salon u Zagrebu donosi Vam mini paket mršavljenja i preoblikovanja uz maderoterapiju i elektrostimulaciju! Dva tretmana u 1 dolasku po 67% popusta za samo 99 kn!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uvjerite se u učinkovitost ovih dvaju tretmana, svaki u trajanju od 30 minuta i naponkon postignite čvrstu i zategnutu kožu! Kupon se može iskoristiti do 25.12.2019.

Glitter & Glam salon 

Cilj našeg rada je da se Vi osjećate zadovoljno i izgledate savršeno u svakome trenutku. U veoma ugodnom ambijentu našega salona dočekat će Vas profesionalni tim kozmetičara koji svojim individualnim pristupom nastoje da se uvijek osjećate samouvjereno i zadovoljno u svojoj koži. Ako se želite na efikasan način osloboditi viška kilograma i celulita, kozmetički salon Glitter&Glam predstavlja Vam revolucionarni aparat kombinacije kavitacije, vakuma, lipo lasera i elektrostimulacije. Sve veći stres kojim smo svakodnevno izloženi ostavlja svoje posljedice na našem tijelu i umu, te je neupitna činjenica da je svakom pojedincu neophodna relaksakcija. U našem salonu ljepote pored mnogobrojnih kozmetičkih usluga nudimo Vam i sve vrste masaža; također, svim damama koje se žele osloboditi dlačica, nudimo i usluge depilacije. Ukoliko želite koži Vašega lica vratiti sjaj, u salonu možete uživati u velikom broju tretmana koji će osviježiti Vašu kožu i ukloniti tragove umora. Zablistajte u punom sjaju i pružite sebi mogućnost da se osjećate zadovoljno i samouvjereno.


Maderoterapija


Anticelulitna masaža drvenim valjcima preporučuje se svima koji se žele osloboditi celulita na nogama, bedrima, trbuhu i rukama, a koji od svih anticelulitnih tehnika najviše vjeruju masažama. Maderoterapijom se, za razliku od klasične anticelulitne masaže, mnogo lakše i brže postižu rezultati. Terapeuti koji su imali priliku da primjenjuju i jednu i drugu metodu, kažu da je očekivani učinak masaže oklagijama duplo bolji od uobičajene anticelulitne masaže! O efektima na cjelokupno zdravlje da i ne govorimo. Dobra limfna drenaža, jednako je dobar detox cijelog tijela i uravnoteženo funkcioniranje imunološkog sustava!
Masaža drvenim valjcima smanjuje obujam tijela, preoblikuje ga te podiže stražnjicu.



Elektrostimulacija
 
Elektrostimulacija posjeduje posebne module s programima za mršavljenje, limfnu drenažu, učvršćivanje i jačanje mišića tijela.
Tijekom 45 minuta tretmana elektrostimulacije, mišići obavljaju jednak rad kao 3 sata aktivnog vježbanja na fitnessu ili u teretani.

Možete birati između 2 salona na lokacijama: Glitter&Glam: Heinzelova 3, Kvatrić, 10000 Zagreb - 097 784 8411; Glitter&Glam: Pakoštanska 3, Jarun, 10000 Zagreb - 0976283971