Fit i preko jeseni uz mršavljenje u Laser Centar Trinity i 6 tretmana u Zagrebu ili Rijeci! Uvjerite se u učinkovitost 4D kavitacije, kavitacije, kavitacije super slim, limfne drenaže...za samo 299kn!

7 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ponuda uključuje 3 dolazaka! Cijena uključuje: 1x 4D kavitacija + 1x kavitacija + 4x limfna drenaža + 1x kavitacija super slim! Kupon vrijedi isključivo do 28.12.2019.!


4D kavitacija

Tretman razbijanja masnog tkiva 4D kavitacijom je najsuvremeniji i najefektivniji tretman kojim ćete gubiti centimetre u obujmu na struku, bokovima, bedrama, stražnjici, nogama i rukama! 4D kavitacija najnovija je i najefektivnija kavitacija koja iznimno brzo trzo topi višak masnih stanica, oblikuje Vaše tijelo i uklanja neželjeni celulit, ubrzava metabolizam, smanjuje težinu i umor.

Ova superiorna metoda ciljano razbija masne stanice koje nakon razbijanja jednostavno nestaju! Masnoće se pogađaju na taj način da ultrazvučna energija djeluje na staničnu membranu masnih stanica, a istovremeno je apsolutno neinvazivna za ostala tkiva i kožu. 

Razbijena masnoća se razlaže metaboličkim procesima, drugim dijelom se koristi za energetske potrebe organizma, a centimetri u obujmu se vrlo brzo smanjuju.




Pressoterapija (Limfna drenaža)

Ukoliko vam je posao stresan, vodite uglavnom sjedeći način života, imate manjak ili potpuni nedostatak fizičke aktivnosti, sve će se to odraziti negativno na vaše tijelo.

Limfna drenaža je postupak kojim se upuhuje zrak i stvara pritisak na točno određene dijelove tijela. Na taj način se mahanički potiskuje nataložena međustanična tekućina.

Smisao presoterapije je u tome da se potakne funkcija limfnog sustava, pa se na taj način brže izlučuju štetne tvari iz tijela kao i sva suvišna tekućina. Zahvaljujući tretmanu ući ćete u stanje relaksiranosti, nestat će natečenost i bol, ukoliko su postojali.

Mnogo ljudi ima lošu cirkulaciju u nogama, i slabu prokrvljenost stražnjice i trbuha, nakupljaju se štetne tvari metabolizma, noge otiču, pojavljuju se celulit i proširene vene.

Presoterapiju možete priuštiti bilo kada, jer za proceduru pripreme nema, kao ni oporavka nakon nje.