[NOVO!] Akademija graševine - vinska kuća i pansion u srcu kutjevačkog vinogorja! Počastite se s 3 dana/2 noćenja s POLUPANSIONOM za 2 osobe, degustacijom vina i najmom bicikala...699 kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Djeca do 5 godina GRATIS! Iskoristite pogodnosti ove ponude, pobjegnite iz gradske vreve, uživajte u jedinstvenoj prirodi i druženju s ljubaznim domaćinima. Čekamo vas da nazdravimo dobrim navikama, opuštanju i aktivnom odmoru... Kupon vrijedi do 22.12.2019.!

Dodatne pogodnosti za boravak preko vikenda: besplatne kuharske radionice za odrasle i djecu petkom i subotom i posebna ponuda menija za nedjeljni obiteljski ručak već od 50 kn/po osobi!

U ove vruće ljetne dane potražite osvježenje u srcu kutjevačkog vinogorja, uživajte u prekrasnim krajolcima, šetnji kroz vinograde, izvrsnoj domaćoj hrani i kutjevačkoj graševini.

Pansion je smješten usred vinograda, u mjestu Venje, svega 3,5 km od centra Kutjeva do kojeg vodi obilježena pješačka staza kroz vinograde i voćnjake.

Park prirode Jankovac na obroncima Papuka udaljen je svega 15 km , kao i gradić Orahovica s najvećim sačuvanim utvrđenim gradom Ružica gradom i jezerom Orahovica pogodnim za kupanje.

Osim lijepih i prostranih soba s vlasitom kupaonicom i TV-om gostima je na raspolaganju restoran s izvrsnom domaćom kuhinjom, velika vanjska terasa s barom i pogledom na vinograde. Objekat je idealan za sve koji vole mir i tišinu , boravak u prirodi, meditaciju .

Uz besplatan najam bicikla gosti mogu obići okolicu, posjetiti neke od kutjevačkih vinara, otići u centar Kutjeva ili jednostavno uživati u vožnji.

Idealno je mjesto za obitelji s djecom jer posjeduje veliko igralište za djecu s brojnim sadržajima za igru i rekreaciju kako djece tako i cijelih obitelji.

Glavna posebnost objekta svakako je kušaonica vina u kojoj gosti mogu kušati i kupiti vina svih kutjevačkih vinara.

Za ljubitelje vina i one koji će to tek postati svakako je zanimljiva gastro ponuda, vinogradarski specijaliteti, jela na bazi vina ili uz dodatak vina, domaći likeri od vina, deserti.

U Akademiji graševine gosti mogu i sami kuhati, uz vodstvo glavnog kuhara na zanimljivim show coking radionicama kroz koje se upoznaju s domaćim namirnicima iz kutjevačkog kraja, starim tradicijskim receptima ili pak novim modernim idejama inovativnog kuhara. Kuharske radionice održavaju se vikendom i za goste su besplatne.