Jesenska čarolija za 2 osobe u Hotelu Trakošćan 4*! Tjedni odmor uz 1 ili 2 noćenja ili vikend odmor uz 2 noćenja - s polupansionom, wellness&spa, tenisom i pogodnostima! Djeca do 6 godina GRATIS!

27 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Hotel Trakošćan 4* u samom podnožju jednog od najpoznatijih i najstarijih hrvatskih dvoraca nudi Vam opuštanje kao u bajci! Uz polupansion guštajte u bogatom wellnessu, sportskoj aktivnosti na teniskom terenu i pogledu na nenadmašni krajolik! Djeca do 6 godina s 2 odrasle osobe u sobi GRATIS! Kupon vrijedi ovisno o odabranom terminu, u periodu od 03.11. do 29.11.2019. Tjedna opcija vrijedi od nedjelje do petka, a vikend opcija od petka do nedjelje.

U Zagorju, hotel Trakošćan 4* nalazi se u bajkovitom okruženju u blizini jednog od najljepših i najočuvanijih dvoraca bogate hrvatske baštine koji se nalazi na popisu najljepših dvoraca Evrope.

Uz bogatu ponudu animacijskog programa i sadržaja osmislit ćemo vaše slobodno vrijeme. Teniski tereni, mini golf, odbojka i košarkaški tereni, koji su dio hotelskog kompleksa, pružaju dodatnu rekreaciju i zabavu sportašima i rekreativcima. Također, blizina nekoliko golf igrališta i lovišta Zelendvor dodatni su sadržaji koji mogu biti razlog za boravak u našem hotelu.

U ponudi Vas očekuje i piće dobrodošlice - domaće rakije, korištenje teniskog terena u trajanju 60 minuta, besplatan parking, a za najmlađe i korištenje dječjeg kutka!

Ako ste do sada mislili da posao i opuštanje ne mogu biti zajedno u istoj rečenici, Hotel Trakošćan će vam promijeniti mišljenje. Odlična je destinacija za organiziranje seminara, team buildinga, kongresa i drugih korporativnih događanja uz mogućnost opuštanja u wellness centru nakon napornog dana.

Hotel Trakošćan 4* raspolaže sa 126 moderno opremljenih soba i 2 luksuzna apartmana koja Vam pružaju vrhunsku uslugu smještaja i široku ponudu sadržaja. 

Standardna oprema soba uključuje WC/kadu, sušilo za kosu, telefon, sat, LCD TV, mini bar, klima uređaj, sef. 

Neograničeno korištenje hotelskog bazena, unutarnje finske saune i vanjske panoramic finske saune, whirlpoola i fitnessa! Dodatna pogodnost: 10% popusta na usluge Spa & Wellness Lorem Paradiso! 

Da bi Vaš odmor bio potpun, na usluzi Vam stoji stručno osoblje spa & wellness centra "Lorem Paradiso". Uz korištenje bazena, whirpoola, finske i turske saune možete izabrati uslugu iz bogate ponude masaža i beauty programa za  revitalizaciju duha i tijela.

Dva hotelska restorana, a la carte restoran „Arx Thacorum“, pansionski restoran "Drašković" te izdvojeni restoran u podnožju samog dvorca, sa ukupno 400 sjedećih mjesta u zatvorenom prostoru i 300 mjesta na otvorenim terasama, nude razne delicije, a posebnost ovog kraja su tradicionalna zagorska jela.

Prije kupnje OBAVEZNA provjera slobodnih termina i soba, a ODMAH nakon kupnje i primitka kupona OBAVEZNA REZERVACIJA termina i sobe na telefon +385 42 440 800 ili mail recepcija@hotel-trakoscan.hr.

Nekad rezidencijalni Dvorac Trakošćan (lat. "arx Thacorum") koji je generacijama bio u vlasništvu plemenitaške obitelji Drašković, okružen romantičnim perivojem i jezerom, danas je eminentni muzejski prostor bogat povijesnim sadržajima, te posjeduje jednu od najvećih zbirki oružja na ovim prostorima!