Vrijeme za njegu i ljepotu vašeg lica! U salonu Lai-Lu u Viškovu kraj Rijeke počastite svoje lice tretmanom vrhunskim proizvodima La Cremerie, peelingom, maskom i masažom za samo 175 kn!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Za njegu svoga lica ne pristajte na ništa manje i osigurajte mu tretman vrhunskim proizvodima La Cremerie u kombinaciji s peelingom, maskom i masažom... Kupon vrijedi do 28.12.2019.

Tretman lica se izvodi sa vrhunskim proizvodima marke La Cremerie

Jedna osoba može kupiti 1 kupon na svoje ime i neograničeno na poklon!

Profesionalna kozmetika renomiranog talijanskog brenda La Cremerie u svojim proizvodima za profesionalnu njegu je spojila modernu tehnologiju sa bogatstvom prirode te razvila "Fresh Metod" način proizvodnje kozmetike. Posebnost La Cremerie proizvoda su prirodne boje i mirisi u odnosu  99% -100% prirodnih sastojaka.

Proizvodi sadrže 24-karatno zlato koje ima izvrstan učinak na kožu. Stimulira se cirkulacija, pojačava se aktivnost enzima, izvlače se toksini iz kože te potiče mnoge druge procese i na taj se način usporava stanično starenje kože. 

Tretman sadržava peeling, masku i masažu lica!

ODMAH po primitku kupona potrebna telefonska najava minimalno 3 dana ranije na br. tel. 095/528 0420, uz KOD i ID kupona po primitku.