Provedite 2 ili 3 noćenja s polupansionom u Hotelu Ribno 3* na Bledu, paketom pogodnosti za wellness i masaže u hotelu i popustom za bazene u Wellness centru Živa već od 1118 kn za 2 osobe!

10 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Svi kupci kupona ostvaruju 20% popusta na ulaz u bazene u Wellness Centru Živa! 1 dijete do 5,99 godina GRATIS (u dvokrevetnoj sobi s 2 odraslih)! Kupon se može iskoristiti u periodu od 05.11. do 20.12.2019.

Hotel Ribno 3* nalazi se u neposrednoj blizini Bleda, u idiličnom selu prema kojemu je i dobio ime. Njegov položaj na rubu borove šume oduševljuje sve posjetitelje, one koji čeznu za mirom i opuštanje u bliskom kontaktu s prirodom!

Posebna ponuda za goste Crnog Jaja: 1 kolač i kava u baru hotela, 2-satni ulaz po danu u wellness (2 saune i jacuzzu) i 2x 5 eura kupona za masaže!

Gostima hotela su na raspolaganju 58 soba i tri apartmana s kabelskom TV, telefonom i kupaonicom s kadom ili tušem, a većina od njih također imaju balkon ili terasu. 

Cijeli hotel je pokriven bežičnim signalom za pristup Internetu.

U zimu će Vas okruženje hotela Ribno oduševiti brojnim mogućnostima za aktivan odmor. Svakako ćete uživati u skijanju, šetnji, ali i aktivnostima kao što je planinarenje.

Preporučamo Vam šetnjicu oko Bledskog jezera, cca. 60-ak minuta laganog hoda!

Bled je poznato slovensko lječilište i odmaralište, još od kraja 19. stoljeća, tako da je i danas jedna od najvećih turističkih atrakcija Slovenije. Prekrasno jezero, zajedno sa svojom okolicom, može se svrstati uz bok najljepših alpskih odmarališta, poznat po svojoj blagoj i ljekovitoj klimi te termalnoj vodi koja liječi od stresa, umora i brojnih drugih poremećaja izazvanih stresnim načinom života. 

Top bledske atrakcije: jezero, dvorac, "Pletna" brodić, bledska kremšnita!