PodržimoNaše

Rezervirajte svoje mjesto u KD Lisinski i nasmijte se uz domaću i šarmantnu komediju! Ulaznice za predstavu "Pivo" Teatra Gavran 09.11.2019. za samo 39 kn/osobi!

7 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi za subotu 09.11.2019. kao ulaznica za predstavu "Pivo" (Miro Gavran) koja će se održati u Maloj dvorani KD Lisinski s početkom u 20h!

TEATAR GAVRAN - MIRO GAVRAN: PIVO, 09.11.2019., KD LISINSKI

Režija: Helena Buljan
Glume: Zlatko Ožbolt i Jakov Gavran

Pivo je neobična komedija koja govori o ocu i sinu i njihovu odnosu tijekom šezdeset godina. Autor Miro Gavran s puno je humora i topline prikazao suvremene prepoznatljive karaktere koji nas vode kroz situacije koje su mnogi od nas proživjeli s roditeljima ili s djecom.

Šarmantno se poigravajući mačističkim mitovima i međugeneracijskim odnosima, Zlatko Ožbolt i Jakov Gavran izgradili su u ovoj suptilnoj predstavi uvjerljive životne likove, vođeni sigurnom redateljskom rukom velike hrvatske glumice Helene Buljan.

Na održanom 18.Festivalu pučkog teatra Omišalj – Čavle 2018., prema odluci publike Nagradu za najbolju predstavu po izboru publike osvojila je komedija "Pivo", autora Mire Gavrana, u režiji Helene Buljan.

Nakon kupnje kupona nije potrebna rezervacija mjesta, već samo sa kuponom podići ulaznice na blagajni Lisinskog.

Programi se preporučaju odrasle i za djecu +7 godine starosti.  

Ulaznice se preuzimaju na blagajni KD Lisinski: 

od ponedjeljka do petka: 10 - 20 sati  

subotom: 9 - 14 sati i dva sata prije početka programa 

nedjeljom: dva sata prije početka programa