Početak Nove godine na Rogli uz 4 dana/3 polupansiona za dvoje u pansionu Smogavc uz Novogodišnju večeru, piće dobrodošlice, 1x sauna u brvnari, 3 žetona za igraonicu...2235 kn!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Djeca do 5 godina gratis u sobi s dvije odrasle osobe, djeca od 5 do 12 godina imaju 50 % popusta, plaćanje na licu mjesta! Ponuda se može koristiti isključivo od 27.12.19. do 02.01.20.!

PANSION SMOGAVC:

Gastronomska ponuda

Pansion Smogavc sa svojom dugom tradicijom, koncentriran je na stalnu prilagodbu na želje svojih gostiju. Očekuju Vas domaća lokalna jela, visokokvalitetna usluga i ugodno ozračje okruženo gustom šumom i svježim zrakom.

Svečana Novogodišnja večera - hladno predjelo, juha, glavno jelo i desert! Doček Nove Godine s glazbom i vatrometom nalazi se u Zreču (4km udaljeno); također proslava s plesom u nekim obližnjim restoranima (npr. Zreče spa, uz nadoplatu)!

Na raspolaganju su Vam sezonske ponude velikog broja menija za razne prilike: vjenčanja, godišnjice, rođendani i ostala slavlja, a ima i ponudu za vegeterijance. Sve to uz širok izbor vina.

Dok se Vi opuštate i sladite s ukusnom hranom, djeca će u igralištu pronaći niz zanimacija, Vi se samo opustite i uživajte u panoramskom pogledu.

Praznici u zelenilu

Slikovito selo Gorenje pri Zrečah u Pohorju sa svojim okruženjima, nudi Vam pregršt sadržaja za opuštanje, avanturistički odmor ili spa doživljaje. Uživat ćete u bicikliranju ili pješačkim stazama.

Dodatna pogodnost: mogućnost korištenja ski karata po prethodnom dogovoru! A uživajte i u: 1x sauna u brvnari (2 h) + 3 žetona za igraonicu u restoranu Smogavc (stolni nogomet, ping pong, stolni hokej) + besplatan parking + besplatan WI-FI, sve za 2 osobe!