Jesen u bajnoj Opatiji na 3 ili 4 dana uz 2 ili 3 noćenja s POLUPANSIONOM za 2 osobe u Grand Hotelu Adriatic I 4* ili II 3* uz slatko iznenađenje u sobi i koktel dobrodošlice u Nimfi....od 1099kn!

7 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ponuda vrijedi isključivo za 2 odrasle osobe i dijete do 4 godine ili 2 odrasle osobe i dijete do 10 godina, ovisno o odabranoj ponudi! U Adriaticu II nema pomoćnog ležaja! Ponude se može iskoristiti isključivo u terminu od 11.11.19. do 08.12.19. (sukladno raspoloživosti).

Wellness je zatvoren zbog renoviranja!

Grand Hotel Adriatic

Grand Hotel Adriatic, jedan od najboljih hotela u Opatiji svojim jedinstvenim ambijentom pruža utočište za opuštanje i odmor, te je savršeni odabir za Vaše poslovne susrete i evente. Smješten u neposrednoj blizini mora uz prekrasnu šetnicu Lungomare, postati će Vaš omiljeni izbor!


Kompleks Grand Hotel Adriatic sastoji se od dvije zgrade, Adriatic I i Adriatic II , sa zajedničkom recepcijom, te zajedničkim hotelskim sadržajima. 

 
Grand Hotel Adriatic I **** nalazi se nekoliko minuta šetnje od središta Opatije i samo 50 metara od mora, iznad obalne šetnice Lungomare. Hotel Adriatic I**** - 8 katova , wellness sobe, sobe s pogledom na more (uz doplatu), 3 lifta, sobe za invalide.