Dočekajte NOVU GODINU uz veselu atmosferu Sarajeva i nastup Željka Joksimovića!! Darojković Promet Vas tradicionalno vodi na 1 dan uz prijevoz autobusom za 239kn po osobi!

16 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Slavite na glavnom trgu ili tulumarite u jednom od mnogobrojnih klubova i barova! Povratak za Zagreb kreće oko 02:00h! Kupon vrijedi za termin: 31.12.2019.


PROGRAM PUTOVANJA:

Polazak u 09:00h iz Dugog Sela te usputnih stanica u Zagrebu. Vožnja autobusom do Sarajeva, uz kraća usputna zaustavljanja radi odmora. Dolazak u Sarajevo u popodnevnim satima, slobodno vrijeme za osobne sadržaje.
Predlažemo: BAŠČARŠIJA: SEBILJ – poznati trg gdje se nalazi jedna od glavnih gradskih fontana (česama); KAZANDŽILUK, poznat po trgovini i proizvodnji bakrenog posuđa. BAŠČARŠIJSKA HUSREV-BEGOVA DŽAMIJA, izgrađena 1530.godine, STARA PRAVOSLAVNA CRKVA, MORIĆA HAN, KATOLIČKA KATEDRALA, VJEČNA VATRA, LATINSKA ĆUPRIJA, koju često zovu i Principovim mostom, pošto je na tom mjestu Gavrilo Princip izvršio atentat na princa Ferdinanda), CAREVA DŽAMIJA.


Nakon razgleda i upoznavanja s gradom, pripremite se  za doček Nove 2020. na glavnom trgu uz koncert Željka Joksimovića ili u nekom od klubova i barova, kojih u Sarajevu ne nedostaje.

Povratak za Zagreb oko 02:00h.

Cijena uključuje: 
prijevoz autobusom
organizaciju, pripremu i jamčevinu putovanja

Cijena ne uključuje: 
sve drugo što nije navedeno u programu poput troškova osobne potrošnje i sl.
putno zdravstveno osiguranje

• za putovanje je potrebna važeća osobna iskaznica ili putovnica
• od travnja 2017. je uvedena nova regulacija prelaska granice koja podrazumijeva skeniranje dokumenata što u nekim slučajevima može rezultirati nepredviđenim čekanjem na graničnim prijelazima, na što agencija ne može utjecati
• organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa po danima, ovisno o okolnostima na odredištu u skladu s procjenom voditelja putovanja na licu mjesta
• putnici su dužni voditi računa o svojim osobnim ispravama, novcu i stvarima tijekom puta. Za eventualno otuđenje, gubljenje ili oštećenje istih, organizator ne snosi odgovornost.