Autoturist Park priprema izlet za sve generacije! Jednodnevni izlet u KLAGENFURT i PYRAMIDENKOGEL te na POVORKU KRAMPUSA 23.11.19. s autobusnim prijevozom iz Zagreba za samo 189 kn/osobi!

7 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Povorka krampusa, tzv. Krampusnacht, je najveća u Austriji, uz sudjelovanje preko 1.000 maskiranih krampusa i svetih Nikola iz cijele Austrije! Kupon vrijedi isključivo za 23.11.2019.

PROGRAM PUTOVANJA

Polazak autobusa u 9:00 sati iz Zagreba s južnog parkirališta Gradskog prema Austriji i Vrbskom jezeru. 

Dolazak do veličanstvenog vidikovca PYRAMIDENKOGEL, visine 100 metara. Sa vrha vidikovca pruža se prilika za jedinstveni pogled na zimski jezerski krajolik dok se pak u podnožju vidikovca pruža prilika za upijanje jedinstvenog adventskog ozračja! Slijedi odlazak u KLAGENFURT. Šetnja povijesnom jezgrom grada uz upoznavanje njegovih znamenitosti. Slobodno vrijeme za uživanje na božićnom sajmu te upijanje predbožićnog ugođaja! U 19:00 sati na glavnom kolodvoru (Banhofstrasse) započinje povorka krampusa, tzv.

Krampusnacht, najveća u Austriji, uz sudjelovanje preko 1.000 maskiranih krampusa i svetih Nikola iz cijele Austrije! Pola sata nakon završetka povorke (završava na Alter Marktu u središtu grada) slijedi polazak prema Hrvatskoj. 

Dolazak na mjesto polaska u kasnim večernjim satima.