Smart Travel Vas vodi u slikoviti gradić Berchtesgaden u Bavarskoj sa posjetom Salzburgu uz prijevoz turističkim autobusom, licenciranog pratitelja, sve razglede prema programu za 284kn po osobi!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Doživite jedinstveni božićni ugođaj u slikovitom bavarskom gradiću Berchtesgadenu. Uživajte u mirisima i okusima božićnih kolača i kuhanog vina; obiđite tradicionalne božićne štandove i kupite originalne božićne ukrase i poklone; izgubite se u božićnom labirintu kojeg krasi preko 350 božićnih drvaca...Vrijednost više: Posjet Salzburgu! Kupon vrijedi isključivo za polazak 07.12.2019.

PROGRAM PUTOVANJA

Okupljanje grupe u 03.30h na Autobusnom kolodvoru Zagreb (peron 502-506). Upoznavanje grupe sa pratiteljem putovanja, i polazak u 03.45h prema BAVARSKOJ. 

Slijedi ugodna vožnja kroz Hrvatsku, Sloveniju i Austriju uz usputna zaustavljanja prema potrebi grupe, do SALZBURGA. Po dolasku u Salzburg slijedi panoramski razgled grada, a potom kraća šetnja gradskim središtem, uz pratnju licenciranog pratitelja: POVIJESNA JEZGRA SALZBURGA, BAROKNE GRAĐEVINE, KATEDRALA, CRKVA SV. PETRA, NADBISKUPSKA REZIDENCIJA, MOZARTOV TRG, MOZARTOVA RODNA KUĆA, BAROKNA FONTANA, TORANJ GLOCKENSPIEL… Zajednički odlazak do GRADSKE VIJEĆNICE i božićnog sajma CHRISTKINDLMARKTA. Slobodno vrijeme za kupovinu i uživanje u mnogobrojnim adventskim štandovima. Uživajte u punču, kuhanom vinu, slasticima... Okupljanje grupe i odlazak do BERCHTESGADENA, jednog od najslikovitijih gradića ove regije, koji se osim prekrasnim prirodnim ljepotama može pohvaliti i povijesnim značajem. Gradić je svega 30 km udaljen od Salzburga i 180 km od Münchena. 

Berchtesgaden se povezuje sa Watzmanom, trećom najvišom planinom u Njemačkoj (2713 m) i dubokim ledenjačkim jezerom Königssee (5,2 km²). Po dolasku, zajednička šetnja gradićem sa pratiteljem putovanja. Berchtesgaden se može pohvaliti jedinstvenim ambijentom kojem zasigurno doprinose i kuće obojane u pastelnim bojama, ali i miris finih bavarskih slastica i tradicionalne hrane koji dopiru iz slikovitih i tradicionalnih restorana. Gradom dominira glavni trg SCHLOSSPLATZ, koji se proteže ispred dvorca obitelji WITTELSBACH, koja je stoljećima vladala ovim područjem, dok se uz dvorac se nalazi crkva STIFTKIRCHE iz 12. stoljeća. Moguć individualni posjet dvorcu i crkvi. Slobodno vrijeme za individualne programe. Ljubitelji bavarskog piva svakako neka posjete pivnicu osnovanu 1645. godine Hofbräuhaus u ulici Bräustrasse 15 i degustiraju lokalno pivo. Istražite slikoviti povijesni dio grada, u kojem je svaka kuća jedinstveno okićena i doprinosi ovom jedinstvenom božićnom ugođaju. Uživajte u mirisima i okusima božićnih kolača i kuhanog vina, obiđite tradicionalne božićne štandove i kupite originalne božićne ukrase i poklone, izgubite se u božićnom labirintu kojeg krasi preko 350 božićnih drvaca...

Uživajte u jedinstvenom doživljaju originalnosti i tradicije koji Vas ovdje očekuje! Nakon cijelodnevnog uživanja u slikovitom Berchtesgadenu, slijedi okupljanje grupe u kasnijim poslijepodnevnim satima i polazak za Zagreb. Ugodna vožnja kroz Austriju, Sloveniju i Hrvatsku uz usputna zaustavljanja prema potrebi grupe. Dolazak na mjesto polaska u kasnim večernjim satima.