Počastite se bogatim paketom njege lica u estetskom centru Nyce u Opatiji - ultrazvučno čišćenje lica + piling + led maska s vrhunskim overline uređajem + regeneracijski serum...149 kn!

1 prodanMožete kupovati i dalje!

Sve što Vam je potrebno za revitalizaciju i svježinu kože vašega lica pronaći ćete u paketu estetskog centra Nyce u Opatiji! Kupon se može iskoristiti do 15.12.2019.

Ultrazvučno čišćenje lica je vrlo  suptilna i blaga metoda dubinskog čišćenja – uklanjanja nečistoća. Jedno od najbitnijih djelovanja mu je toplinsko, a aktivira i mikrocirkulaciju te potiče limfni tok. S jedne strane potiče obnavljanje oštećenih stanica, a s druge strane poboljšava cirkulaciju krvi i metabolizma kože te također ubrzava cirkulaciju limfe, zajedno s funkcijom zagrijavanja za razgradnju masti i poboljšanje potkožne apsorpcije, tako smanjuje višak vode i nakupljene masti (lice – poticanje rada fibroblasta – kolagen i elastin, uklanja vrećice ispod očiju i tamne krugove oko očiju) Istovremeno se čiste pore i otklanja sloj odumrlih stanica s površine kože, a pospješuje se stanična opskrba kisikom. Rezultat je čista, glatka i sjajna koža bez crvenila i iritacija.

Pilingom će se otklaniti odumrle stanice s kože lice nakon čega je koža čista, glatka i blistava.

Tretman LED maskom, poznatiji kao fototerapija za lice, imitira zrake svjetlosti na različitim valnim duljinama. Tretman se radi s ciljem poticanja proizvodnje kolagena, ublažavanja upala, uništavanja bakterija koje uzrokuju akne, regeneracije tkiva, poboljšavanja samog tonusa, čistoće i strukture kože. Tretman je neinvazivan i ugodan, te idealan za sve koji žele produžiti ljepotu, čistoću i svježinu kože lice na prirodan način.

Regeneracijski serum koristi se za bogatu, intenzivnu njegu, koji zahvaljujući kompleksu esencijalnih hranjivih tvari njeguje i štiti kožu. Serum je vrlo hranjiv i potiče prirodnu obnovu stanica kože. Za osjetno mirniju i podatniju kožu!