Ne propustite čaroban izlet Autoturist Parka na ADVENT u SALZBURG i dvorac HELLBRUNN! Budite dio velike božićne bajke za samo 264 kn/osobi s uključenim prijevozom!

16 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Posjet Salzburgu i dvorcu Hellbrunn učinit će vaš doživljaj Adventa bajkovitim, stoga izaberite jedan od datuma i otisnite se u čarobnu avanturu! Kupon vrijedi za odabrani datum: 23.11.19. / 07.12.19. - garantirano / 21.12.19.

PROGRAM PUTOVANJA

Polazak autobusa u 4:30 sati s južnog parkirališta Gradskog poglavarstva u Zagrebu. Ugodno putovanje preko Slovenije i Austrije u smjeru SALZBURGA. 

Salzburg je glavni grad istoimene austrijske pokrajine te jedan od najlješih baroknih gradova u ovom dijelu Europe. Razgled povijesnog središta grada: MOZART PLATZ – REZIDENTZ PLATZ – KATEDRALA – NADBISKUPSKE REZIDENCIJE – FRANJEVAČKA CRKVA – STARO GROBLJE – FESTIVALSKA PALAČA – MOZARTOVA KUĆA... Slobodno vrijeme za upijanje čari božićnog sajma, kuhano vino, kupovinu suvenira, kušanje originalnih Mozart kugli u čokoladarnici Fürst.... 

Božićni sajam u Salzburgu je jedan od najstarijih u Europi. Nekoć je bio poznat pod nazivom sajam Sv. Nikole ili Nikolaimarkt, a danas se koristi naziv Christkindlmarkt. Upravo taj nalazi se na trgovima oko katedrale – Domplatzu i Rezidenzplatzu, ali preporučamo da posjetite i božićni sajam kod prekrasnog dvorca Mirabell!

U poslijepodnevnim satima odlazak do DVORCA HELLBRUNN, u čijem dvorištu se održava vjerojatno najšarmantniji božićni sajam u Salzburgu i okolici! 

Posebna atrakcija je adventski kalendar napravljen od 24 prozora na zgradi dvorca, na kojemu se svakodnevno, kako se približava Božić, otkrivaju novi datumi. Slobodno vrijeme za uživanje u božićnom ozračju, kupovinu božićnih suvenira, kuhanom vinu, šetnju do paviljona poznatog iz filma „Moje pjesme, moji snovi“... 

Polazak prema Zagrebu predviđen je oko 18:00 sati. S kraćim usputnim stajanjima radi odmora, dolazak na mjesto polaska u kasnim večernjim satima.