Adventski dani u Veroni i Milanu s Elisa Tours ! Ne propustite ponudu 2 dana autobusom iz Zagreba i Rijeke uz smještaj u hotelu 4* i noćenje s doručkom, razglede...675 kn/osobi!

15 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

MILANO glavni grad Lombardije, svjetsko središte mode i dizajna, i VERONA grad ljubavi i romantike savršeni su spoj za ovogodišnje adventsko putovanje! Kupon vrijedi isključivo za termine 07.12.-8.12.2019. / 14.12-15.12.2019. (rasprodan!) / 21.12-22.12.2019.- GARANTIRANI POLAZAK!

1. dan ZAGREB/RIJEKA - MILANO

Polazak autobusa s Autobusnog kolodvora Zagreb, peroni 502-506 u 4:30 sati, te polazak sa stajališta Vrata Jadrana kod Rijeke u 07:00 sati (polazak s Vrata Jadrana potrebno je prijaviti prilikom rezervacije aranžmana). Vožnja kroz Sloveniju i Italiju uz kraća zaustavljanja putem. Po dolasku u MILANO, glavnog grada Lombardije razgled povijesne jezgre u pratnji vodiča: katedrala - Teatro alla Scala - galerija Vittorio Emanuele - dvorac Sforzesco-Accademia i četvrt Brera. Slobodno vrijeme za kupovinu u talijanskoj modnoj prijestolnici, svečano ukrašenoj u božićnom ugođaju, s odličnom ponudom odjeće i obuće, kao i velikom ponudom prigodnih božićnih poklona. Odlazak prema hotelu u večernjim satima. Noćenje.

2. dan MILANO - VERONA – SHOPPING Outel Noventa di Piave – RIJEKA/KARLOVAC/ZAGREB

Nakon doručka odlazak prema VERONI pješački razgled grada u pratnji vodiča, poznatog po čuvenoj zabranjenoj i tragičnoj ljubavi Romea i Julije, tako dobro opisanoj u istoimenom djelu Williama Shakespearea: PIAZZA DEI SIGNORI - PIAZZA DELLE ERBE - JULIJINA KUĆA - PIAZZA BRA - ARENA DI VERONA… Nakon razgleda uživanje u adventskoj čaroliji u Veroni, u čarobnoj atmosferi grada zaljubljenih, čiji korijeni datiraju još iz doba antičkog Rima. Mogućnost kupnje i degustacije božićnih delicija iz Verone i okolice. Slijedi polazak prema <b>Designer Outletu Noventa di Piave</b>, shopping centru visoke kvalitete koji pruža jedinstveni doživljaj shoppinga uz sniženja do čak 70%... Prada, Fendi, Armani, Calvin Klein, Gucci samo su dio ponude zvučnih imena visoke mode, a za ljubitelje sporta i casual izgleda tu su Diesel, Gas, Nike i drugi. Dodatna vrijednost je i jedini Paul Smith outlet u Europi. Osim trgovina, kafića i restorana, u predivnom božićnom ambijentu kupite božićne poklone. Povratak prema Rijeci / Zagrebu. Dolazak u kasnim večernjim satima.