[ANTISTRES TERAPIJA!!!] Okušaj se u bacanju sjekira u prvoj hrvatskoj AXE THROWING ARENI na Zagrebačkom Velesajmu! Izaberi paket za 2, 4 ili 6 osoba, a što Vas više baca, popusti su veći - do 53%!

209 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Padaju sjekire, a padaju i cijene za pakete AXE THROWING ARENE! Svjetski hit napokon u Zagrebu, a oduševit će Vas i posve drugačiji sportski izazov koji ste dosad vidjeli ili isprobali! Sve kupce ponude očekuje i 20% popusta na konzumaciju pića u Axe Throwing Baru! Kupon vrijedi do 31.01.2020.

Na Zagrebačkom velesajmu je otvorena Axe Throwing Arena, prva takva atrakcija kod nas! 

Igrači zakupljuju stazu na određeno vrijeme i biraju način igranja/ bodovanja: 

2 - 3 igrača imaju 30 min i 2 staze

4 - 6 igrača imaju 45 min i 2 staze

7 - 10 igrača imaju 60 min i 2 staze

11 - 20 igrača imaju 60 min i 4 staze 

Bacanje sjekira je najpropulzivniji novi sport na sjevernoameričkom kontinentu, a priliku da isprobaju igru koja je zaludila svijet sada će dobiti i Hrvati. I to po super cijenama!

Bacanje sjekira je najsličnije pikadu, uz razliku što igrači prema meti, umjesto strelica, bacaju - tomahawk sjekire. Postoje mnogobrojne varijacije igre, a u njoj mogu uživati svi, bez obzira na spol i snagu. 

Premda finale natjecanja u Americi i Kanadi emitiraju velike televizijske kuće, axe throwing je u Europi relativno nova disciplina.

Hrvatska je jedna od prvih europskih zemalja koja je dobila axe throwing arenu po standardima Svjetske Axe Throwing Lige (WATL).

Sjekire se, kao razbibriga, bacaju već stoljećima. Prvi su ih počeli bacati Franci, i to već u 5. stoljeću. Zabava je odlično prihvaćena i u nordijskim krajevima, gdje su sjekire popularnost zadržale do današnjih dana, no pravi boom je krenuo s prostora Sjeverne Amerike i Kanade gdje je bacanje sjekira evoluiralo u moderan sport koji je danas prisutan u više od 50 zemalja. 

Igra je zarazna te je idealna za prijateljska druženja. Igrači slijede upute iskusnih instruktora koji im prije igre objasne pravila i demonstriraju tehnike sigurnog bacanja sjekira. U ogradi istovremeno mogu biti samo dva igrača uz sinkronizirano bacanje i podizanje sjekira tako da ovaj sport nije ništa opasniji od pikada ili kuglanja. 

Svi boxevi unutar kojih se bacaju sjekire su ograđeni i osigurani. Materijali konstrukcija su pažljivo odabrani tako da scene odbijanja sjekira, kakve smo gledali na YouTubeu i Instagramu, ovdje nisu moguće. 

Interijer Axe Throwing Arene je spektakularan i jedinstven, a dizajn potpisuje slovenski umjetnik Dušan Erjavec. Unutar Axe Throwing Arene se nalazi i kafić u kojem igrači mogu uživati u profinjenoj selekciji domaćih i stranih craft piva. 

Axe Throwing Arena se nalazi u paviljonu 35 Zagrebačkog velesajma. Riječ je o dobro poznatoj destinaciji zabave unutar koje su smješteni Karting Arena Zagreb i Escape Room Arena. 

Radno vrijeme Axe Throwing Arene: ponedjeljak - petak 16h - 23h, subota - nedjelja 12h - 23h.