Studio za njegu tijela Touch u Varaždinu pobrinut će se za zdravlje i formu vašeg tijela bogatim paketom od 32 tretmana za mršavljenje i oblikovanje tijela i to uz nevjerojatnih 83% popusta!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Osjetite vrhunski "touch" 32 tretmana za mršavljenje i oblikovanje svoga tijela u studiju za njegu tijela Touch u Varaždinu i osjećajte se zdravije, svježije i poletnije! Kupon se može iskoristiti do 31.01.2020.

Paket se sastoji od: 2 tretmana Vacuslim + 4 tretmana ultrazvučne kavitacije + 6 tretman radio frekvencije tijela + 10 tretmana limfne drenaže + 10 infrared  termo deke!

VACUSLIM

Nova metoda za profesionalne tretmane mršavljenja i uklanjanje celulita, zatezanje tijela i postizanje željenih rezultata! Osobito učinkovita u kombinaciji s drugim tretmanima oblikovanja i mršavljenja, i idealna ako želite ubrzati i pokrenuti proces mršavljenja i poboljšati izgled kože tijela. Uz pomoć Vacuslim metode postiže se trenutno vidljivo smanjenje opsega i to već nakon prvog tretmana. Rezultat tretmana je izuzetan izgled i zategnutost kože, a osjećaj nakon tretmana je olakšavajući jer se tretmanom eliminira višak vode iz tijela, koja uzrokuje natečenost, te započinje proces razgradnje masnih naslaga i celulita.

ULTRAZVUČNA KAVITACIJA

Kavitacija je poznata alternativa za liposukciju jer je neinvazivan i bezbolan postupak kojim se mogu oblikovati svi dijelovi tijela na kojim postoji višak masnih naslaga. Uništava masne naslage na trbuhu, bedrima, rukama, stražnjici ili drugim dijelovima. Pri čemu mišići, živci i tetive ostaju netaknuti, a koža se zateže pa se ne morate bojati viška kože nakon tretmana.

RADIO FREKVENCIJA

Osim poboljšavanja tonusa kože, radiovalovi djeluju i tako da tope masno tkivo te tako pomažu prilikom mršavljenja i eliminacije masnoga tkiva. Tretmani pomažu i kod uklanjanja celulita i masnih naslaga - radiofrekvencija prodire u dublje slojeve masnoga tkiva čime se otpuštaju masti iz masnih stanica te smanjuje celulit.
pomlađivanje kože (rejuvenacija, obnavljanje kolagena)
poboljšanje mišićnog tonusa.

LIMFNA DRENAŽA

Spriječite nastanak celulita i proširene vene vježbom i samomasažom!

Uloga limfnog sustava je čišćenje tkiva od otpadnih tvari. Protok limfe i prirodna limfna drenaža može se usporiti ali zato postoje opcije popravljanja i rješavanja mnogih problema. Ako limfni sustav ne ispunjava svoju ulogu, radi otpadnih tvari koje se nakupljaju može doći do podbuhlosti, sive, opuštene kože i otečenih nogu. Limfna drenaža je pritisak na limfne žile i čvorove koji će pomoći u boljem protoku limfe i time rješavati estetske i zdravstvene probleme.

INFRACRVENA TERMODEKA

Radi na principu terapijske topline s izravnim rezultatima na tijelo: vazodilatacijom, opskrbom stanica kisikom, mišićnom relaksacijom. Radna temperatura je 20-60 stupnjeva. Poboljšava cirkulaciju krvi i sposobnost tijela za uklanjanje otpada, kao što su mrtve stanice i mliječne kiseline iz mišićnih vlakana, te apsorpciju proizvoda za mršavljenje u ljudsko tijelo. Toplinska energija uzrokuje zagrijavajući učinak aktivacijom molekula stanica tijela .Povećava otpornost krvnih žila i promovira stanično funkcioniranje. Također toplinska energija omogućuje brzo i učinkovito ublažavanje boli mišića i zglobova.