PodržimoNaše

Nezaboravna biblijska priča u slovenskom krasu! Autoturist Park vodi Vas na jednodnevni izlet autobusom POSTOJNSKU JAMU uz razgled živih jaslica i LJUBLJANU za samo 149 kn/osobi!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

GARANTIRANI POLASCI! Uživajte u adventskom duhu u Sloveniji! Autoturist Park nudi Vam jednodnevni izlet u čarobno podzemlje veličanstvene Postojnske jame i razgled živih jaslica, a nakon toga i u Ljubljanu! Izaberite svoj polazak na Štefanje 26.12. ili pak netom prije Nove godine 28.12.! Kupon vrijedi ovisno o izabranom terminu: 26.12.19. / 28.12.19.

PROGRAM PUTOVANJA

Polazak autobusa u 9:30 sati iz Zagreba s južnog parkirališta Gradskog poglavarstva. 

Ugodno putovanje do POSTOJNE. Postojnska jama je jedna od 20 vapnenačkih riznica slovenskog krasa koje su uređene i otvorene za posjetitelje. Dugačka je 20 km i prepuna divnih podzemnih prolaza, galerija i soba koje je u posljednjih 20 godina posjetilo preko 30 milijuna ljudi. Postojna je i najveća špilja otvorena u cijeloj Europi. Lako je prohodna, a jedan dio ove prekrasne prirodne atrakcije obilazi se i vlakićem. No, u božićno vrijeme ovaj prekrasni prostor kraškog podzemlja pretvara se u jedinstvenu pozornicu – pozornicu živih jaslica! 

Obilazak Postojnske jame uz prikaz biblijske priče traje oko 2 sata i ne uključuje razgled uz stručno vođenje. Preporučamo udobnu obuću i toplu odjeću (temperatura u jami je cca 10 stupnjeva Celzijusa).

Već 30 godina posjetitelji mogu, uz laganu šetnju kroz postojnsko podzemlje, uživati u živoj prezentaciji biblijskih prizora Isusova rođenja, a blagdanskoj atmosferi na originalan način doprinose i božićna glazba te igra svjetala.

Nakon obilaska Postojne slobodno vrijeme za odmor i osvježenje te posjet mini božićnom sajmu koji će biti organiziran na trgu ispred ulaza u Postojnsku jamu. Slijedi odlazak u glavni grad Slovenije. Po dolasku u LJUBLJANU informativna šetnja središtem grada, a potom slobodno vrijeme za uživanje u božićnom ugođaju! Polazak prema Zagrebu predviđen je oko 20:30 sati. Dolazak na mjesto polaska u kasnim večernjim satima.