Trebate nove dioprijske naočale za Vas ili vaše dijete? Iskoristite super akciju i odaberite odgovarajući okvir uz leće sa antirefleksnim slojem u Optici Mint u Zagrebu već od 545kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Trebaju Vam novi okviri jer ste promijenili boju kose, mijenjate dioptriju ili samo želite novi par? Bilo da se radi o naočalama za čitanje, za rad u uredu ili o naočalama za vožnju...nemojte propustiti ovu odličnu akciju! Kupon vrijedi do 11.01.2020.

OPTIKA MINT  -  Osvježi svoj izgled!

Naočale prema Vašoj mjeri!

U  ponudi imamo raznovrstan izbor kvalitetnih naočalnih leća i okvira po pristupačnim cijenama! 
Uzimajući u obzir Vaše potrebe na radnom mjestu i u slobodno vrijeme možemo Vam pomoći odabrati leće uz koje ostvarujete savršen vid tijekom cijelog dana i u svim situacijama, bilo da se radi o naočalama za čitanje, za rad u uredu, za vožnju ili o  progresivnim naočalama.   


Obratite nam se u našoj poslovnici u blizine bolnice SVETI DUH i rado ćemo Vam pomoći u odabiru naočala prema Vašoj mjeri!

Pod opcijom 1) ili 2) možete izabrati bilo koji okvir + pripadajuće leće sa antirefleksnim slojem po Vašoj dioptriji u vrijednosti do 950 kn ukoliko je izabrani ovir sa lećama više od 950 kn razliku nadoplaćujete u optici