PodržimoNaše

Bogati paket obnove i revitalizacije lica uz mikrodermoabraziju i radioferkvenciju lica u Studio za njegu tijela Touch u Varaždinu uz čak 66 % popusta i za samo 199 kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uz tretmane mikrodermoabrazije i radiofrekvencije uključeni su i : maska, serum, krema i masaža (serum prema problematici kože/litosome,hyaluron)! Paket se koristi u jednom dolasku, traje cca 70-90 min. Kupon vrijedi do 20.12.2019.

Mikrodermoabrazija je nježan, bezbolni, aparativni piling lica. 

Ovim tretmanom se odstranjuju mrtve stanice sa površine kože, potiče rast novih stanica a koža postane sjajnija, svježa. Aktivni sastojci iz preparata dublje prodiru u ovako pripremljenu kožu, a samim tim se dobije i jedno produženo djelovanje preparata.
Mikrodermoabrazija se preporučuje u njezi mladenačke kože, pogotovo kod ožiljaka od akni, kao i u njezi zrele kože kada se želi postići regenerativni učinak, smanjiti sitne bore, i osvježiti kožu lica. Već samo nakon jednog tretmana su vidljive promjene na koži.
Kod zrele kože se preporučuje serija od 3 do 5 tretmana sa razmacima od 10 do 14 dana, da bi dobili najvidljivije efekte glatke, nahranjene kože i smanjenje bora. Da bi pojačali regeneracijski učinak preparata(C-vitamin, Hijaluron) koji se koriste u tretmanu.

Radiofrekvencija lica je tretman koji zagrijavanjem dovodi do oksigenizacije tena, stvaranja novog kolagena, mišičnog tonusa, aktivacije fibroblasta, zbog čega je glatka i nahranjena. Zateže kožu lica i vrata, reducira bore, smanjuje podbradak, sužava vidljive pore, kontrolira lučenje masnoće, regenerira oštećenja.

Uz opuštajuću masažu, serum liposoma ili hyelurina ili C vitamina rezultati će biti prvorazredi, a Vi zadovoljni!