Počastite svoje nepce izborom menija u 3 slijeda u bistrou BABRIGA u Velikoj Gorici i uživajte u "Okusima zagrebačkoga kraja" već od 45 kn/osobi + 20% EXTRA popust uz Mastercard i Maestro!

9 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Birajte između 2 menija! Menu 1: beli žganci od krumpira s tropom + rolada od turopoljskog kokota, punjena sa špekom i povrćem + štrudla od jabuke / Menu 2: krem juha od rajčice i povrća s ribanim sirom + juneći obrazi na kremi od krumpira i glaziranim povrćem + hladna juha od voća s kremom od sira. Kupon vrijedi za 1 osobu i u periodu od 15.11. do 25.11.2019.

Prvi nacionalni Dani Okusa hrvatske tradicije održavaju se 15. - 25. 11. 2019. u više od 100 restorana diljem Lijepe naše. Zavirite u bogatu paletu hrvatskog gastronomskog blaga i uživajte u slijedu od tri tradicijska jela čija se priprema, u objektima nosiocima standarda Okusi hrvatske tradicije, s ljubavlju njeguje i danas. Jela su to čiji  mirisi i okusi osvajaju  dušu i tijelo, a blagovanje pretvaraju u istinski doživljaj i užitak...

BISTRO BABRIGA - mjesto na kojem će Vaša nepca kušati nešto posve novo!

Sigurni smo da ćete uživati u ugodnom ambijentu restorana Babriga, udaljenog nekoliko minuta od središta Velike Gorice, u blizini sportskog centra Udarnik. Prostor je pogodan kako za poslovne ručkove i susrete, tako i za intimnija obiteljska okupljanja. Bistro Babriga obiteljski je ugostiteljski objekt koji svojim gostima nudi specijalitete tradicionalne turopoljske kuhinje. Posebno izdvajamo bele žgance s tropom te odrezak Josipović. Naši gosti prepoznaju kvalitetnu uslugu i dobra jela pripremljena isključivo prema domaćoj recepturi uz koja nudimo pomno odabrana vina iz naše vinske karte.

Jela iz naše ponude spravljena su po receptima koje njegujemo dugi niz godina, a ujedno ih neprestano usavršavamo i dodajemo nezaobilazni dašak autohtonosti. Sve namirnice koje koristimo u jelima porijeklom su s obiteljskih gospodarstava našeg zavičaja čime potičemo domaće i kvalitetne proizvode koji su nam neophodni kako bi naša jela bila ukusna i kvalitetna svaki put. 

Unutarnji prostor ima kapacitet 60 mjesta, što je idealno za organizaciju događaja i dolazak skupina gostiju. Dođite, posjetite nas u ugodnoj atmosferi i uživajte u bogatoj ponudi finih jela uz kvalitetnu uslugu!

Projekt Okusi zagrebačkoga kraja realizira se u suradnji s Turističkom zajednicom Zagrebačke županije u cilju razvoja novih turističkih proizvoda i obogaćivanja turističke ponude.