Provedite VIKEND SMIJEHA uz popularne komičare i predstave u Hotelu Malin na Krku uz 3 dana/2 noćenja s polupansionom, wellness&spa i pregršt pogodnosti, a sve za 2 osobe i samo 1299kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uz izbor termina očekuje Vas i predstava: UFURAJ SE I PUKNI - TEATAR KEREKESH, 22.11.2019. / ĆIRO - TARIK FILIPOVIĆ, 29.11.2019. Dijete do 12 godina na pomoćnom ležaju GRATIS! Kupon se može iskoristiti isključivo od 22.11.19. do 24.11.19. ili od 29.11.19. do 01.12.19.

Program predstava:

22.11.2019. Petak - Predstava “UFURAJ SE I PUKNI” – TEATAR KEREKESH - Legendarna predstava u izvedbi Kerekesh Teatra, koja je nasmijala mnoge posjetitelje. Predstava predstavlja uvijek aktualnu komediju, koja na specifičan način progovara o dva brata koja se nalaze na životnoj prekretnici. Braća moraju odlučiti što žele studirati i zašto, odluka pada na studij glume. Uz pomoć susjeda Črčeka “supervizora” koji voli pogledati malo dublje u čašicu, Krunoslav i Zoran kreću u nemoguću misiju. U samo jednom danu pripremaju se za dan odluke i baš ništa nije na njihovoj strani. Prema ovoj predstavi Kerekesh Teatar 2018. godine snima isto imeni film koji je premijerno prikazan u ožujku 2019. godine. 

29.11.2019. Petak - Predstava “ĆIRO” – TARIK FILIPOVIĆ - Predstava je monodrama inspirirana likom i djelom osebujnog Ćire Blaževića, nogometne ikone i kultne ličnosti. Nogomet je specifičan po tome što kao nijedan drugi sport izaziva buru reakcija, polemika, koliko ga se obožava toliko ga se i napada. Stadioni, navijanja, reprezentacije, svjetska, eurposka prvenstva, sva ta događanja toliko obilježavaju svakodnevicu da bi se mogli svi ti važni datumi upisivati u kalendar državnih praznika. Euforija dolazi do vrhunca, stoga je tema monodrame sama nametnuta. Osim nogometa u širem smislu ovdje je u središtu pažnje nešto mnogo zanimljivije. Osobnost, karakter, nogometna ikona, koja uz svoje ime veže bezbroj asocijacija i anegdota nego bilo koja druga urbana legenda.

Vikend smijeha u Kids clubu hotela Malin- Organizirani animacijski program i prigodne kreativne radionice i igre za djecu

U ponudu uključeno i: neograničeno korištenje unutarnjeg i vanjskog grijanog bazena, dječjeg bazena, relax zone i sunčališta s ležaljkama u Wellness & Spa centru hotela Malin + jednokratno korištenje sauna u trajanju od 2 sata (finska, turska, infrared s zidom od himalajske soli i bio sauna) + vikend smijeha u Kids clubu hotela Malin - organizirani animacijski program i prigodne kreativne radionice i igre za djecu + 50 % popusta na najam bicikala + besplatan parking + besplatan WIFI + boravišna pristojba

HOTEL MALIN

Hotel Malin, okružen morem i gustim zelenilom, usidrio se na prekrasnoj plaži u zagrljaju Zlatnog otoka Krka prepunog doživljaja. Malinska, smještena nadomak Rijeke, u blizini zračne luke, tek sat i pol vožnje udaljena od Zagreba, uistinu je "nadohvat ruke".

Samo jedna minuta hoda do mora i pet minuta do centra grada čini hotel Malin Vašim savršenim izborom. No, ovdje ćete pronaći i mnogo više: hotel kategoriziran sa četiri zvjezdice, sobe okrenute prema moru, atriju ili vrtu, vrhunsku gastronomsku ponudu, uslugu zbog koje ćete se poželjeti vratiti…

Dvokrevetna soba s balkonom na morsku stranu (24 - 27 m2) - klimatizirana i opremljena SAT TV, telefon, pisaćim stolom, mini barom, sefom, sušilom za kosu. U sobi postoji mogućnost postavljanja dodatnog ležaja. Pomoćni ležaj je prikladan za treću odraslu osobu.

Nezaboravno wellness iskustvo u hotelu Malin... Uvijek i svakom, mlađima i starijima, pravo je vrijeme svako vrijeme koje je izdvojeno za ulaganje u vlastito zdravlje. Wellnes hotela Malin - pravo je mjesto za to!