Mirisi i okusi Orijenta u Zagrebu! Počastite se vrhunskim i bogatim menijem tradicionalnih libanonskih delicija u 3 slijeda u restoranu Biblos Habibi za samo 125 kn/osobi!

8 prodanihMožete kupovati i dalje!

Željni ste gastro noviteta ili reprize originalnog okusa libanonske kuhinje? Svratite u zagrebačko Orešje br. 13 i uživajte u punini okusa, mirisa i ozračja libanonskih specijaliteta u predjelu, glavnom jelu i desertu... Očekuje Vas i 20% popusta na butelju libanonskog vina, a subotom i živa glazba i trbušne plesačice! Kupon vrijedi za 1 osobu i može se iskoristiti do 20.12.2019.

MENU

PREDJELO: hummus (pire od slanutka s pastom od sezama i limunovog soka) i baba ghanouj (namaz od patlidžana sa žara i sezamove paste ) 

GLAVNO JELO: Shawarma janjetina  - pečene tanke kriške marinirane janjetine servirane sa sezamovom pastom, lukom, svježim peršinom i rajčicom (moguće umjesto janjetine odabrati piletinu) ili miješano meso s roštilja 

DESERT: libanonski desert dana

Svaku subotu živa glazba i trbušne plesačice (ograničen broj mjesta, obavezna je rezervacija stola 3 dana unaprijed)!

Habibi na arapskom znači "ljubavi", a upravo je srdačnost jedan od razloga zašto je originalna orijentalna hrana u restoranu Habibi Biblos još ukusnija. Biblos je inače najstariji grad na svijetu gdje se radila prva odjeća u boji i gdje je sastavljena prva abeceda.

Kao izvrstan spoj zdrave mediteranske i mirisne kuhinje Bliskog Istoka, libanonska kuhinja svojim čarima, zdravim namirnicama i jednostavnom pripremom jela privlači mnoge kuhare iz čitave Europe. U međunarodnom kulinarstvu libanonska je kuhinja naširoko hvaljena i preporučivana - osobito kad se radi o jednostavnim, a hranjivim i ukusnim jelima. 

Mnogo je jela u libanonskoj kuhinji koja će Vam raspiriti maštu i iz kojih se može izvući izvrsna kulinarska inspiracija za pripremu ukusnih, originalnih i zdravih obroka.

Dodatna pogodnost za kupce - 20% popusta na butelju libanonskog vina!

Biblos Habibi nalazi se na adresi Orešje 13, i obiteljski je restoran u kojem se doista možete osjećati kao da ste stvarno otputovali u Libanon...

ODMAH nakon kupnje i primitka kupona (uz KOD i ID), obavezna potvrda rezervacije termina na mob: 097 748 7792 uz KOD i ID.