PodržimoNaše

Kraljevski doživljaj Adventa u Beču se ne propušta! Otputujte s Autoturist Parkom u austrijsku prijestolnicu na jednodnevni izlet s prijevozom i turističkim voditeljem za samo 259 kn/osobi!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Iskoristite jednu subotu u studenom ili prosincu za putovanje i osjećajte se kraljevski na Adventu u austrijskoj prijestolnici! Kupon vrijedi za odabrani termin: 23.11.19. / 30.11.19. / 07.12.19. - garantirano / 14.12.19. - garantirano / 21.12.19.- garantirano.

PROGRAM PUTOVANJA

Polazak autobusa u 4:30 sati s južnog parkirališta Gradskog poglavarstva u Zagrebu. Ugodno putovanje preko Slovenije te dalje kroz Austriju do Beča. 

Po dolasku u BEČ slijedi razgled grada pješice: OPERA, PARLAMENT, HOFBURG, KATEDRALA SV. STJEPANA, GRABEN, KӒRTNERSTRASSE, MARIAHILFERSTRASSE, TRG MARIJE TEREZIJE, TRG JOSIPA II., ALBERTINA, KAPUCINSKA CRKVA.... U dogovoreno vrijeme zajednički odlazak na najpoznatiji i najveći bečki božićni sajam, onaj kod nove Gradske vijećnice (Rathaus Christkindlmarkt)! Slijedi slobodno vrijeme za individualne programe. Predlažemo odlazak u neki od bečkih muzeja, kavu u bečkoj kavani, ali i uživanje u božićnom ugođaju na jednom od brojnih božićnim sajmovima koji se organiziraju u središtu grada…

Slobodno vrijeme za uživanje u adventskim događanjima do 18:00 sati kada je predviđen polazak prema Zagrebu. Uz kraće pauze u povratku dolazak na mjesto polaska u kasnim večernjim satima.