Jesensko ruho Poreča na 3 dana/2 noćenja za dvoje u Valamar Diamant Hotelu uz bogati buffet doručak i večeru i korištenje unutarnjeg bazena i fitness centra... već od 1039 kn!

13 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Još jedan sjajan hotel u grupaciji Valamar hotela poziva Vas u Poreč! Smjestite se u Diamant Hotelu 4* i uživajte 3 dana u bogatoj ponudi i sadržajima za 2 osobe u sobi classic park strana ili 2 osobe i dijete do 12 godina u Junior suite! Kupon za ponudu vrijedi isključivo za termin do 22.11.19. i od 24.11.19. do 14.12.19., boravak sve dane u tjednu. Isključeni termin 16.11.19.

Sport i wellness hotel u Poreču na samo je deset minuta šetnje od povijesne jezgre grada u oazi borovine i čistih plaža.

Hotel za rekreaciju i opuštanje bez premca u Poreču

Prvi je izbor za kombinaciju aktivnog odmora, opuštanja i izvanserijske gastro bife ponude uz mogućnost dijetnih jelovnika. Hotel nema premca u ponudi raznovrsnih rekreacijskih sadržaja i usluga posebno za ljubitelje biciklizma. Opremljen je sportskom dvoranom, vanjskim bazenom, grijanim unutarnjim bazenom i modernim wellness i beauty centrom.

WELLNESS CENTAR I CENTAR LJEPOTE

Pronađite cjeloviti wellness & beauty program na jednom mjestu. Wellness Valamar Diamant na 2400 m2 vam nudi prostrani bazen s vodenim efektima, raznovrsne saune, whirlpool, SPA zonu, bazen za djecu, sunčalište i fitness centar. Sve to uz vrhunske tretmane ljepote te fizikalnu medicinu i terapiju.

BOGATI BIFE S OPCIJOM DIJETALNIH MENIJA

Naši gosti su posebno oduševljeni ponudom hotelskog show-cooking restorana koja uključuje kvalitetan izbor specijaliteta istarske, hrvatske i internacionalne kuhinje, vegetarijanska jela te poseban meni za dijabetičare. Na upit pripremamo posebnu ponudu za sportaše i za goste osjetljive na gluten.