Lijep i zavodljiv pogled u Medelina Health Studiu uz odličan popust! Izaberite tretman podizanja trepavica, Lash Lift uz koji gratis dobivate korekciju obrva za samo 99kn!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Medelina Health Studio se nalazi 8 minuta pješke od Tehničkog muzeja u Zagrebu! Kupon vrijedi do 28.12.2019.

Lash Lift

Lash lift je nova, revolucionarna metoda uvijanja trepavica. Namjenjena svima koji žele poboljšati izgled svojih trepavica bez puno muke i brige nakon tretmana. 
Ova metoda podrazumjeva kemijsko uvijanje trepavica, te njihovo bojanje kako bi efekt bio izraženiji. Kako bi se trepavice nahranile nakon uvijanja, preporuča se dodati lash botox. 


Sam tretman traje između 45 – 60 minuta, ovisno o debljini trepavica, rezultati su vidljivi odmah te traju otprilike 6 - 8 tjedana.

Medelina Health, na čelu sa doktoricom Sanjom Jeleković, posvećena je promicanju ljepote i zdravlja. Doktorica Sanja Jeleković, sa svojih skoro 20 godina iskustva u industriji ljepote, vrsni je stručnjak za sve probleme kože, lica i tijela, kao i tretmane za tretiranje istih. Zajedno sa svojim timom doktorica konstantno ulaže u edukacije i vrhunsku aparaturu kako bi uvijek bili ukorak s novim trendovima i pružali najbolju i najprofesionalniju uslugu i savjete. 
Imamo rješenja za mnoštvo zdravstvenih i estetskih problema – nečistu kožu, mrlje na licu i tijelu, radimo zatezanje kože lica i tijela, zaglađivanje kože, uklanjanje bradavica i hemangioma, mršavljenje i oblikovanje tijela, masažama uspješno tretiramo bolove u leđima i stres. Razvili smo anticelulitni program koji daje odlične rezultate kod mršavljenja, smanjenja obujma i rješavanja celulita. Osim toga, radimo i tretmane popunjavanja hijaluronom. 
Naša misija nije samo učiniti da naši klijenti izgledaju bolje, već da se i osjećaju bolje u svojoj koži i budu ne samo lijepi, već i zdravi. Naša vizija je uvijek biti najbolji u onome što radimo i postati nezaobilazan studio zdravlja i ljepote za sve žene i muškarce koji brinu o svom zdravlju i žele poboljšati kvalitetu života.