Medelina Health i učinkoviti HYALURON PEN po prvi puta na Crnom jaju uz odličan popust od 40%! Povećanje usana, brisanje bora oko očiju, oko usana ili na čelu bez korištenja igle već od 499kn!

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Paket se koristi u jednom dolasku, traje cca 45-90 min. Medelina Health Studio se nalazi 8 minuta pješke od Tehničkog muzeja u Zagrebu. Kupon vrijedi do 28.12.2019.

Isprobajte novu revolucionarnu tehniku apliciranja hijalurona bez igle pod pritiskom. S Hyaluron Penom možete ubrizgati hijaluronsku kiselinu u kožu bez ikakvih iglica, pri čemu se hijaluronska kiselina ravnomjerno raspoređuje bez kvržica. Ova metoda je nježna i gotovo bezbolna i ponovo povezuje epidermalne slojeve međusobno te se može vrlo precizno pod pritiskom dozirati, štiti tkivo i hijaluronska kiselina je ravnomjernije raspoređena nego kod injekcija iglom. Rezultat je vidljiv odmah nakon aplikacije te se hijaluron ravnomjerno raspoređuje u usnicama ili popunjavanju bora. Zadržava se vlaga i potiče stvaranje novog kolagena.

Prednosti Hijaluron pena:

Bez uboda igle

Neinvazivna tehnika

Neoperativna tehnika

Ne ostavlja ožiljke

Ne boli

Kratko vrijeme tretmana

Medelina Health, na čelu sa doktoricom Sanjom Jeleković, posvećena je promicanju ljepote i zdravlja. Doktorica Sanja Jeleković, sa svojih skoro 20 godina iskustva u industriji ljepote, vrsni je stručnjak za sve probleme kože, lica i tijela, kao i tretmane za tretiranje istih. Zajedno sa svojim timom doktorica konstantno ulaže u edukacije i vrhunsku aparaturu kako bi uvijek bili ukorak s novim trendovima i pružali najbolju i najprofesionalniju uslugu i savjete. 
"Imamo rješenja za mnoštvo zdravstvenih i estetskih problema – nečistu kožu, mrlje na licu i tijelu, radimo zatezanje kože lica i tijela, zaglađivanje kože, uklanjanje bradavica i hemangioma, mršavljenje i oblikovanje tijela, masažama uspješno tretiramo bolove u leđima i stres. Razvili smo anticelulitni program koji daje odlične rezultate kod mršavljenja, smanjenja obujma i rješavanja celulita. Osim toga, radimo i tretmane popunjavanja hijaluronom. 
Naša misija nije samo učiniti da naši klijenti izgledaju bolje, već da se i osjećaju bolje u svojoj koži i budu ne samo lijepi, već i zdravi. Naša vizija je uvijek biti najbolji u onome što radimo i postati nezaobilazan studio zdravlja i ljepote za sve žene i muškarce koji brinu o svom zdravlju i žele poboljšati kvalitetu života."