Meni u 3 slijeda u restoranu Domaćica Eko Parka Krašograda u Bratini i uživajte u "Okusima zagrebačkoga kraja" za 45 kn/osobi + 20% popust uz plaćanje Mastercard ili Maestro karticom

61 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Akcija još traje! Birajte između 2 menija! Menu 1: kokošja juha s domaćim rezancima + kuhani buncek s dinstanim kiselim zeljem, domaći kruh + štrudla od jabuke / Menu 2: juneća juha s domaćim rezancima + pečena purica s mlincima, salata od kupusa, domaći kruh + kukuruzna zlevanka s domaćim sirom i vrhnjem. Kupon vrijedi za 1 osobu i do 01.12.2019.

Prvi nacionalni Dani Okusa hrvatske tradicije održavaju se 15. - 25. 11. 2019. u više od 100 restorana diljem Lijepe naše. Zavirite u bogatu paletu hrvatskog gastronomskog blaga i uživajte u slijedu od tri tradicijska jela čija se priprema, u objektima nosiocima standarda Okusi hrvatske tradicije, s ljubavlju njeguje i danas. Jela su to čiji  mirisi i okusi osvajaju  dušu i tijelo, a blagovanje pretvaraju u istinski doživljaj i užitak...

EKOPARK KRAŠOGRAD nalazi se u malom slikovitom mjestu Bratina, na 25 km od Zagreba. Prekrasna priroda oduševit će svakog željnog tišine i odmora.

Cijeli objekt uključuje kuće s apartmanima, bungalove, kapelice, dva jezera, bazene, dječja igrališta, sportska igrališta, farmu i obradive poljoprivredne površine s raznim usjevima. U sklopu objekta nalazi se mali zoološki vrt za djecu.

RESTORAN DOMAĆICA

Restoran Domaćica zbog svoje veličine, položaja uz veliko jezero, komfora i intimnog ozračja, izuzetno je pogodan za organiziranje svadbenih svečanosti, različitih poslovnih i obiteljskih proslava, promocija, krštenja te prigodnih domjenaka i banketa. 

Restoran poslužuje jela pripremljena od domaćih organskih proizvoda s farme, stoga uživajte u jelima pripremljenim od namirnica uzgojenih u našim vrtovima te specijalitetima pripremljenim po originalnim recepturama!

Restoran se za svako godišnje doba osvježava detaljima i sezonskim ponudama jela. Restoran ima 100 sjedećih mjesta, a ljeti Vam je na raspolaganju i velika, otvorena terasa iznad jezera sa 70 sjedećih mjesta.

Projekt Okusi zagrebačkoga kraja realizira se u suradnji s Turističkom zajednicom Zagrebačke županije u cilju razvoja novih turističkih proizvoda i obogaćivanja turističke ponude.