Wellness vikend za dvoje uz ljepote Slavonskog Broda! Odmor na 2 ili 3 dana/1 ili 2 noćenja s polupansionom za 2 osobe u jedinstvenom i ugodnom okruženju hotela Art****...od 535 kn!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Iskoristite blagdansko ozračje u Slavonskom Brodu te se zaputite na jedan od sajmova, Katarinski ili Božićni sajam! U hotelskom wellness centru opustite se uz wellness classic paket (bazen, sauna, relax room; potrebno je rezervirati termin)! Ponuda se može iskoristiti isključivo do 29.12.19. - i vrijedi isključivo od petka do nedjelje!

Mogućnost organiziranja posjeta za Katarinski sajam 21.-24.11.19. Mogućnost organiziranja posjeta Božićnom sajmu i gradskom klizalištu 30.11.-30.12.19.

Hotel Art 4*

Čekaju vas zanimljivi hotelski sadržaji, ugodan ambijent, ljubazno osoblje i prije svega gostoljubivost.

Naše moderno i funkcionalno opremljene sobe zadovoljit će potrebe i najzahtijevnijih gostiju. Bilo da vam je potreban odmor na proputovanju, ili je vaša posjeta poslovne prirode ili ste pak došli uživati u blagodatima turističke ponude našeg kraja, potrudit ćemo se da vaš boravak u hotelu bude jedinstven.

Hotel raspolaže sa 4 jednokrevetne, 24 dvokrevetne sobe, 4 studio apartmana i 5 luksuzna apartmana. Sve smještajne jedinice imaju mogućnost dodatnog ležaja.

Obavezna provjera slobodnih termina prije kupnje kupona na 035 638 950. ODMAH po primitku kupona obavezna e-mail rezervacija isključivo na mail info@art-hotel.hr uz broj kupona po aktivaciji kupona.

Iako u jedno od vječnih pitanja bez odgovora spada i ono dolazi li ljubav preko srca ili preko želuca, odlučili smo odgovorom udovoljiti pobornicima i jedne i druge ideje. 

Istražili smo koliko hrana utječe na naša osjetila, koliko je ona bitna u našem svakodnevnom životu, koliku joj važnost pridajemo, uživamo li u njoj. Jednako kao što kipar, slikar ili glazbenik unosi dio svoje duše u djelo koje stvara, tako i kuhar u spoju kvalitetnih namirnica i kuharskih tehnika stvara kreacije jedinstvenog okusa unoseći dio svoje osobnosti. 

Kroz gastro ponudu hotela Art želimo Vam pružiti puno više od dobrog obroka. Želimo Vam pružiti osjećaj istinskog užitka u hrani, nahraniti i dušu i tijelo. Dođite i uvjerite se - zaljubite se! Gastro ponuda hotela Art: RESTORAN ZRINSKI, RESTORAN VIDIKOVAC, CAFE BAR. U našoj gastro ponudi posebno mjesto zauzima restoran Vidikovac na 5. katu hotela, koji je zbog svoje jedinstvenosti postao znak prepoznatljivosti hotela. Smješten je na 5. katu hotela odakle se pruža pogled na čitav grad i okolicu. Idealno je mjesto za sve koji vole istovremeno uživati u hrani i boraviti na zraku i za one koji traže romantičan kutak nadohvat ruke.  

Neizostavni dio naše gastro ponude svakako je i bogat izbor kvalitetnih domaćih i stranih vina, ali i ostalih alkoholnih i bezalkoholnih pića. Sve Vaše nedoumice oko izbora hrane ili pića s lakoćom će otkloniti naše ljubazno soblje uz čiju preporuku ne možete pogriješiti.

Wellness centar hotela svojim sadržajima ugodit će svim Vašim osjetilima. Relaksirajuće boje, ugodni mirisi, zvuk vode, opuštajuća glazba, slasni wellness zalogaji... Želite li odmor nakon napornog radnog dana, ili se želite pripremiti kako biste što bolje izgledali na sutrašnjem poslovnom sastanku, ili jednostavno održavate dobru formu i kondiciju u našem ćete wellness centru zasigurno pronaći ponudu po svojoj mjeri. Priuštite si trenutke odmora, okrijepe, meditacije, opuštanja i njege te na taj način čuvajte svoje zdravlje, obnovite svoju energiju, postanite zadovoljno biće. Iz mnoštva paketa koje smo pripremili , izaberite onaj koji će najbolje uskladiti Vašu dušu i tijelo, a ako ste neodlučni mi smo tu da Vam pomognemo izabrati.

U prostoru wellness centra nalaze se BAZEN (hidromasažni sa slapovima), SAUNA, RELAX ZONA (prostor za odmor i okrijepu).