Domaće je domaće!!! Meni u 3 slijeda u restoranu Ivančić na Plešivici i uživajte u "Okusima zagrebačkoga kraja" već od 45 kn/osobi + 20% EXTRA popusta uz Mastercard i Maestro karticu!!!

12 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Birajte između 2 menija! Menu 1: goveđa juha sa rezancima + krvavice sa kiselim zeljem i restanim krumpirom ( krvavice iz vlastite proizvodnje ) + voćna štrudla / Menu 2: domaći naresci sa sirom i vrhnjem + odrezak u umaku od vrganja sa domaćim njokama + palačinke sa domaćim pekmezom od šljive. Kupon vrijedi za 1 osobu i u periodu od 15.11. do 25.11.2019.

Prvi nacionalni Dani Okusa hrvatske tradicije održavaju se 15. - 25. 11. 2019. u više od 100 restorana diljem Lijepe naše. Zavirite u bogatu paletu hrvatskog gastronomskog blaga i uživajte u slijedu od tri tradicijska jela čija se priprema, u objektima nosiocima standarda Okusi hrvatske tradicije, s ljubavlju njeguje i danas. Jela su to čiji  mirisi i okusi osvajaju  dušu i tijelo, a blagovanje pretvaraju u istinski doživljaj i užitak...

Restoran Ivančić

Želite li provesti jedan nezaboravan dan van gradske vreve i buke, rješenje je Restoran Ivančić.

Obitelj Ivančić su starosjedioci na Plešivici, te jedni od baštinika, nosioci i nastavljači lijepih i bogatih tradicija Plešivičkog kraja, posebno na području ugostiteljstva i turizma. Naš restoran jedan je od istaknutijih postaja na Plešivičkoj vinskoj cesti sa najboljom kombinacijom tradicionalnog i modernog ugostiteljstva. A da bi gastronomska ponuda bila kompletna treba biti začinjena sa vrhunskim vinima Plešivičkog kraja.

Već generacijama bavimo se vinogradarstvom i vinarstvom, te u svojoj ponudi nudi vina proizvedena iz vlastitog vinograda. Uz sva standardna jela na jelovniku, trenutačno u ponudi imamo svježe vrganje, domaće krvavice i češnjovke iz vlastite proizvodnje, a u ponudi je i mladi portugizac.

Restoran Ivančić može primiti 80 gostiju u dvije sale te 30 na terasi. Naš restoran se nalazi u centru Plešivice na 405m nadmorske visine i ima prekrasan pogled na Jaskansku panoramu.

Za lijepa vremena prema jugu se vide Klek, Lička Plješivica, Velika i Mala Kapela, Petrova gora, a neki puta čak Velebit i Učka.

Posjetite nas i uvjerite se u kvalitetu naše ponude u toploj obiteljskoj atmosferi.

Kako do nas?

Da bi došli do nas morate doći na vinorodnu Plešivicu, koja je udaljena svega 40 km od Zagreba. Restoran Ivančić samo je jedan od 40 dobrih razloga zbog kojih treba posjetiti Plešivički kraj. Nalazimo se na adresi: Plešivica 45, 10450 Jastrebarsko

Projekt Okusi zagrebačkoga kraja realizira se u suradnji s Turističkom zajednicom Zagrebačke županije u cilju razvoja novih turističkih proizvoda i obogaćivanja turističke ponude.