Počastite svoje nepce izborom menija u 3 slijeda u restoranu Samoborska Klet u centru Samobora i uživajte u "Okusima zagrebačkoga kraja" već od 45 kn/osobi + još 20% popusta uz Mastercard i Maestro!

68 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Birajte između 2 menija! Menu 1: juha od buče + domaće češnjovke s restanim krumpirom, salata mix + samoborska kremšnita / Menu 2: juha od vrganja + paprikaš od divljači s domaćim njokama, salata mix + samoborska kremšnita. Kupon vrijedi za 1 osobu i u periodu od 15.11. do 25.11.2019.

Prvi nacionalni Dani Okusa hrvatske tradicije održavaju se 15. - 25. 11. 2019. u više od 100 restorana diljem Lijepe naše. Zavirite u bogatu paletu hrvatskog gastronomskog blaga i uživajte u slijedu od tri tradicijska jela čija se priprema, u objektima nosiocima standarda Okusi hrvatske tradicije, s ljubavlju njeguje i danas. Jela su to čiji  mirisi i okusi osvajaju  dušu i tijelo, a blagovanje pretvaraju u istinski doživljaj i užitak...

Samoborska Klet 

je ugledni obiteljski restoran smješten u samom srcu Samobora. Iza njih stoji preko 20 godina bavljenja ugostiteljstvom i sposobni su odgovoriti na sve zahtjeve gostiju.

Restoran je kapaciteta 270 sjedećih mjesta, klimatiziran, sastoji se od velike terase na samom trgu gdje možete uživati u čistom samoborskom zraku, interijera uređenog po tradicionalnom samoborskom štihu 110 godina starom hrastovinom, salom za svadbe kapaciteta 120 mjesta u sklopu koje nudimo i apartman za mladence.

Bogata gastronomska ponuda uključuje jela sa roštilja, jela sa ražnja, jela ispod peke i jela iz krušne peći. Peku vlastiti kruh i posebno naglašavaju da za Vas spremaju vrhunske specijalitete od uvijek svježe divljači.

Kod njih možete organizirati svečane ručkove i večere, catering, domjenke, rođendane, promocije i druge svečanosti.

Bogati izbor najkvalitetnijih hrvatskih vina zadovoljiti će i najzahtjevnije ljubitelje dobre kapljice.

Posjetite restoran Samoborska Klet i uživajte u interijeru uređenom po Vašem ukusu i neodoljivoj gastronomskoj ponudi.

Kako do nas?

Smješteni su u samom centru grada Samobora na adresi: Trg Kralja Tomislava 7, 10430 Samobor

Projekt Okusi zagrebačkoga kraja realizira se u suradnji s Turističkom zajednicom Zagrebačke županije u cilju razvoja novih turističkih proizvoda i obogaćivanja turističke ponude.