Počastite svoje nepce izborom menija u 3 slijeda u restoranu IZLETIŠTA SUHINA u Bestovju i uživajte u "Okusima zagrebačkoga kraja" već od 45 kn/osobi + 20% EXTRA popust uz Mastercard/Maestro!!!

15 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Birajte između 2 menija! Menu 1: sir z vrhnjem + žumberačka pastrva na mlinarski, ploške krumpira, salata + makovnjača / Menu 2: govedska juha + pohani picek, restani krumpir, salata + cvečinknedli. Kupon vrijedi za 1 osobu i u periodu od 15.11. do 25.11.2019.

Prvi nacionalni Dani Okusa hrvatske tradicije održavaju se 15. - 25. 11. 2019. u više od 100 restorana diljem Lijepe naše. Zavirite u bogatu paletu hrvatskog gastronomskog blaga i uživajte u slijedu od tri tradicijska jela čija se priprema, u objektima nosiocima standarda Okusi hrvatske tradicije, s ljubavlju njeguje i danas. Jela su to čiji  mirisi i okusi osvajaju  dušu i tijelo, a blagovanje pretvaraju u istinski doživljaj i užitak...

IZLETIŠTE SUHINA

Kada se govori o pripremi hrane kod nas postoji samo jedan izraz - "Po starinski!"

Od samih početaka pa do danas radi se po principu "domaće je najbolje". Sa koljena na koljeno misao se prenosi od deda i baka na mlađe generacije kojima je i danas to misao vodilja. Uz obiteljsku atmosferu koju se trudimo pružiti svakom gostu te misao vodilju dolazimo do ideje! Ideja da se svaki naš gost osjeća kao kod kuće, da uživa u vremenu provedenom kod nas i poželi se vratiti opet. A mi ćemo i dalje ostati vjerni svojoj ideji te Vas očekivati sa osmjehom na licu.

Naša priča počinje 1919 godine dolaskom Josipa Suhine na obalu Save kod Podsusedskog mosta. Ovdje otvara stovarište i trgovinu drvnoga materijala te zalogajnicu za flosare koji su Savom dopremali drvenu građu iz Slovenije. Kako su moderni načini prijevoza istisnuli flosare iz posla tako se je Suhina prilagodio i okrenuo samo ugostiteljstvu te nastavio raditi kao izletište na Savi. Zahvaljujući vlaku Samoborčeku te blizini tada popularnog vikend odredišta Podsuseda etablirali smo se kao obiteljska destinacija te mjesto za druženja i proslave svih vrsta.. Bilo je tako sredinom 20. stoljeća, a tako je i danas. 

Posao se prenosi sa koljena na koljeno već četvrtu generaciju. Uz i nakon Josipa vođenje preuzima njegova supruga Anđela, po kojoj se i danas koristi izraz "kod Suhinke". .Nakon nje, početkom osamdesetih godina posao preuzima njihov sin Franjo sa suprugom Zoricom. Oni prepuštaju vođenje posla kćeri Maji i zetu Vladi sredinom devedesetih. Danas se o vođenju posla brine sin Nikola sa obitelji, uz još uvijek prisustvo dvije starije generacije .

KAKO DO NAS?

Ako karta ne pomaže, držite se slijedećeg: ako idete starom Samoborskom cestom od Zagreba prema Samoboru, na kraju Podsusedskog mosta skrenuti lijevo, ili ako idete starom Samoborskom cestom od Samobora prema Zagrebu, na početku Podsusedskog mosta skrenuti desno.

Projekt Okusi zagrebačkoga kraja realizira se u suradnji s Turističkom zajednicom Zagrebačke županije u cilju razvoja novih turističkih proizvoda i obogaćivanja turističke ponude.