Domaće je domaće!!! Meni 3 slijeda u seoskom turizmu KEZELE u Graberju Ivaničkom i uživajte u "Okusima zagrebačkoga kraja" već od 45 kn/osobi + još 20% popust uz Mastrcard i Maestro!

20 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Akcija još traje! Birajte između 2 menija! Menu 1: juha pileća bistra + domaća zapečena krvavica s pire krumpirom + štrudla s jabukama / Menu 2: paradajz juha s noklicama + pohana domaća piletina s rizi-bizijem + knedle sa šljivama. Kupon vrijedi za 1 osobu do 29.11.2019. Kupon ne vrijedi za subotnji i nedjeljni ručak.

Prvi nacionalni Dani Okusa hrvatske tradicije održavaju se 15. - 25. 11. 2019. u više od 100 restorana diljem Lijepe naše. Zavirite u bogatu paletu hrvatskog gastronomskog blaga i uživajte u slijedu od tri tradicijska jela čija se priprema, u objektima nosiocima standarda Okusi hrvatske tradicije, s ljubavlju njeguje i danas. Jela su to čiji  mirisi i okusi osvajaju  dušu i tijelo, a blagovanje pretvaraju u istinski doživljaj i užitak...

SEOSKI TURIZAM KEZELE

Dobrodošli na mjesto susreta dobrih ljudi, dobre hrane i dobrog vina! Mjesto na kojem čuvamo seoske starine i recepte naših predaka. Mjesto na kojem uzgajamo domaću hranu koju serviramo na tanjure naših gostiju i prijatelja.

Obitelj Kezele osnovala je seoski turizam na obiteljskoj tradiciji pripreme kotlovine i proizvodnje vina. Na imanju su za posjetitelje uređene drvene kućice stare oko 100 godina, u kojima se uživaju jela iz domaće kuhinje i vina iz vlastitog podruma. Doživljaj pravog seoskog gospodarstva zaokružuje prekrasan pogled na vinograde, štala s domaćim životinjama i etnografska zbirka s čudesnim starinama.

Na ovom imanju svaki putnik dobronamjernik će naći nešto za sebe. Ljubitelji vina posjetit će podrum i upoznati autohtonu moslavačku sortu škrlet, djeca će se zaljubiti u igralište i konje pasmine hrvatski posavac, a rekreativci će prošetati ili odbiciklirati kroz šumu do jezera.

KAKO DO NAS?

Nalazimo se u Moslavini, na pola puta između Zagreba i Bjelovara, na pola puta između Ivanić-Grada i Čazme. Iz smjera Zagreba najlakše je doći autocestom prema Slavonskom Brodu s koje se silazi na izlazu – Ivanić-Grad odakle postoje smeđe table za Seoski turizam Kezele. Do nas se jednostavno može doći i autobusom koji polazi s Autobusnog kolodvora Zagreb i vozi samo sat vremena. Autobusna postaja Šumećani udaljena je svega 200 metara od našeg imanja.

Projekt Okusi zagrebačkoga kraja realizira se u suradnji s Turističkom zajednicom Zagrebačke županije u cilju razvoja novih turističkih proizvoda i obogaćivanja turističke ponude.