Prvi puta na Crnom jaju! Zimski odmor u Novotel Sarajevo Bristol Hotel 4* uz 3 dana/2 noćenja s doručkom, pristupom Wellness i Spa centru, bazenom i masažom za 2 osobe za samo 1519kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Potreban Vam je vikend odmor ili planirate tjedni izlet u Sarajevo? Iskoristite priliku i uživajte u ponudi Novotel Sarajevo Bristol Hotela 4*. Kupon vrijedi od 15.11.19. do 30.12.19. i od 02.01.20. do 29.02.20.


Novotel Sarajevo Bristol sa 4 zvjezdice smješten je na desnoj obali rijeke Miljacke, 3 km od Starog grada u Sarajevu. Hotel nudi unutarnji bazen, teretanu, saunu i besplatni bežični pristup internetu.


Rani check - in i kasni check - out odobren uz prethodnu provjeru dostupnosti!


Sve sobe u hotelu Bristol Sarajevo zvučno su izolirane i klimatizirane, a sadrže sef, mini bar i LCD TV sa satelitskim programima. Velike popločane kupaonice opremljene su tušem, ogrtačima i papučama.

Preporučujemo prvo sa hotelom provjeriti termin, pa nakon toga kupiti kupon jer hotel potvrđuje rezervaciju ovisno o raspoloživosti.


U restoranu poslužuju se jela bosanske i međunarodne kuhinje te velik izbor pića i bezalkoholnih koktela. Alkoholna pića nisu dostupna.

Hotel Bristol udaljen je 6 km od Zračne luke Sarajevo. Na raspolaganju je i usluga prijevoza.