100% prirodni hylauronski fileri bez igle? Laser centar Trinity Zagreb ili Rijeka Vam otkriva blistavu i zategnutu kožu: vrhunsko podmlađivanje lica serumom hijalurona za samo 149 kn!

7 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

100% prirodni fileri brže prodiru kroz kožu, zbog svoje molekularne strukture lakše se razgrađuju, koža ih bolje podnosi i odmah počinju sa djelovanjem! Kupon vrijedi isključivo do 29.12.2019.! Prije kupnje kupona odaberite tretmane lica kisikom, birajući između 2 grada: Zagreb ili Rijeka, sve to u Laser Centru Trinity!

100% PRIRODNI HYALURONSKI FILERI BEZ IGLE

Anti age podmlađivanje kože i dubinska hidratacija kože
Aplikacija hijalurona duboko u kožu bez igala
Koža postaje hidratizirana i zategnuta
Ponuda je namijenjena i ženama i muškarcima
Trajanje tretmana je 60 min
Rezultat je odmah vidljiv!


Podmlađivanje lica serumom hijalurona

Hijaluron hrani i podmlađuje kožu i uz pomoć aparaturnog unošenja kroz kožu pod pritiskom od 5 bar-a se apsolutno apsorbira. Rezultat je trenutno vidljiva čistoća, zategnutost i osvježenje, kao i bolja prokrvljenost i vlažnost kože. Koža postaje blistavija, hidratizirana i elastična. 100% prirodni fileri brže prodiru kroz kožu, zbog svoje molekularne strukture lakše se razgrađuju, koža ih bolje podnosi i odmah počinju sa djelovanjem. Efekt je nevjerojatan i odmah vidljiv.
Tretman se radi veoma lako i pogodan je za svaki tip kože, jer kroz sam tretman ubrizgava se i velika količina kiseonika koji je svima preko potreban jer smo sa šminkom i puderom zatvorili sve pore i koža jednostavno ne može disati.


Njom se uspješno otklanjaju sljedeći estetski problemi:

sitne bore
krupne bore i brazde
dehidratacija i dubinski suva koža
gubitak čvrstine kože
razni nedostaci i ožiljci na koži
anksiozna i upaljena koža
diskoloracija kože
slaba cirkulacija
reaktivna koža – koža izložena stresu