Zategnite opuštenu kožu lica i osigurajte joj novu svježinu i lakoću u Studiu ljepote Manuela sa radiofrekvencijom lica uz tretman kisikom i ampulom hijalurona za samo 149kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Nikada nije krivo vrijeme za jedan bogati tretman kože lica! Kupon se može iskoristiti do 18.01.2020!

Radiofrekvencija se koristi za brzo i bezbolno pomlađivanje kože. Tretman radiofrekvencije lica koristi se za različite probleme kože, a učinak je zatezanje opuštene kože, smanjivanje bora te regeneracija oštećene strukture kože.

Tretman lica kisikom - cilj tretmana je uklanjanje i sprečavanje daljnjeg nastanka bora te snažno pomlađivanje kože na način da se potakne metabolizam da sam proizvodi kolagen s kisikom.

Studio ljepote Manuela vaša je ultimativna destinacija za velik broj usluga koje pospješuju njegu, zdravlje i ljepotu vašeg lica, tijela i kose. Nude vam široki spektar visokokvalitetnih kozmetičkih, frizerskih i korektivnih tretmana po pristupačnim cijenama, a Manueline educirane i ljubazne djelatnice osigurat će da se kod njih uvijek osjećate ugodno.

Svijesni su da je vrijeme njihovih klijenata dragocjeno pa su sretni što mogu ponuditi i istodobno pružanje više tretmana. Smatraju da je ovo jedinstvena usluga koja omogućuje klijentima da iskoriste svoje vrijeme na najbolji mogući način.

Studio ljepote Manuela čini ljepotu dostupnu svima, dobrodošli!

Mobilna aplikacija Frizerskog salona i studija ljepote Manuela kojom skupljate bodove i ostvarujete popuste https://play.google.com/store/apps/details?id=com.pjuros.manuelamobile