Meni u 3 slijeda u restoranu hotela Princess u Jastrebarskom i uživajte u "Okusima zagrebačkoga kraja" već od 45 kn/osobi + 20% EXTRA popust uz plaćanje Mastercard i Maestro karticama!!!

13 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Akcija još traje! Birajte između 2 menija! Menu 1: plešivički copanjak + kuhana govedina na šalši od rajčice, pire krumpir i umak od hrena + vruća savijača od jabuka sa sladoledom od vanilije i bučinim uljem / Menu 2: štrukle punjenje sirom, gljivama i špekom + pastrva sa žara s blitvom i krumpirom uz umak od samoborske muštarde + kesten pire sa šlagom. Kupon vrijedi za 1 osobu do 01.12.2019.

Prvi nacionalni Dani Okusa hrvatske tradicije održavaju se 15. - 25. 11. 2019. u više od 100 restorana diljem Lijepe naše. Zavirite u bogatu paletu hrvatskog gastronomskog blaga i uživajte u slijedu od tri tradicijska jela čija se priprema, u objektima nosiocima standarda Okusi hrvatske tradicije, s ljubavlju njeguje i danas. Jela su to čiji  mirisi i okusi osvajaju  dušu i tijelo, a blagovanje pretvaraju u istinski doživljaj i užitak...

Restoran Ampelos Hotela Princess

Ampelos na starogrčkom znači “loza”.

U mitologiji, vino je sačinjeno od dijelova tijela mlade muze Ampelosa, kojega je volio Dionis, a čiju smrt su predvidjeli sami bogovi. Razjaren Ampelosovom smrću, Dionis je tijelo pretvorio u prvi ikada stvoreni grozd i od njega napravio vino.

Vrhunsko vino, izvrsna, autohtona i moderno prezentirana hrana i ugodan ambijent – sve je to restoran Ampelos. Ovaj moderno uređen restoran nudi nezaboravan doživljaj kroz fuziju vina i hrane, spravljene od strane vrhunskog Chefa i njegovog tima, kako bi doživjeli eksploziju okusa svaki puta kada posjetite Ampelos. Pridružite nam se i osjetite strast, preciznost i predanost našeg tima.

Kako do nas?

U blizini Zagreba - adresa: Hotel Princess, Cvetković 85B, 10450 Jastrebarsko

Projekt Okusi zagrebačkoga kraja realizira se u suradnji s Turističkom zajednicom Zagrebačke županije u cilju razvoja novih turističkih proizvoda i obogaćivanja turističke ponude.