Na ADVENT u Budimpeštu sa Integralom! 2 dana/1 noćenje sa doručkom u hoteu 3* sa prijevozom autobusom iz Zagreba, pratiteljem putovanja, lokalnim vodičem, razgledima za samo 479kn/osobi!

6 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Zaputite se u kraljicu Dunava i uživajte u adventskim čarima uz mogućnost vožnje Dunavom uz čašu šampanjca! Kupon vrijedi isključivo za termine: 14.-15.19., 21.-22.12.2019.

1. dan
Polazak autobusa u 6:00 sati s Autobusnog kolodvora u Zagrebu. Vožnja autobusom uz kraće usputno zaustavljanje na putu radi odmora. Po dolasku u Budimpeštu slijedi šetnja Vaci ulicom, najpoznatijom trgovačkom ulicom, do tržnice Nagy Vasarcarnok, s velikim izborom svježih namirnica i idealnog mjesto za kupovinu nacionalnih proizvoda i suvenira. 


Nakon slobodnog vremena, nastavak šetnje do poznate slastičarnice Gerbeaud, s ukusnim kolačima i poznatim žarbo kockama, koje svakako vrijedi probati. Smještaj u hotel i kraći odmor. Navečer predlažemo romantičnu plovidbu Dunavom uz čašu šampanjca, te večeru u čardi uz zabavni program i tradicionalna jela mađarske kuhinje. Noćenje.


Preporučujemo: nadoplata za plovidbu brodom po Dunavu €13; večeru u čardi sa programom €25; ručak u restoranu €15 (plaćanje na licu mjesta)


2. dan
Doručak. Odlazak na razgled grada u pratnji lokalnog vodiča: Trg Heroja, Andrássy ulica, Opera, bazilika sv. Stjepana, Parlament, Ribarska kula, Matijaševa crkva, Budimska tvrđava, Citadela. Nakon razgleda predlažemo zajednički ručak u restoranu ili slobodno vrijeme za kupovinu i šetnju. Odlazak iz Budimpešte u popodnevnim satima. Vožnja autobusom uz kraće zaustavljanje na putu radi odmora. Dolazak u Zagreb u večernjim satima.