Najbolji adrenalin čeka Vas s Brzim i Žestokima u Sesvetama - 3h vožnje quadom+paintball! Priuštite sebi i prijateljima nezaboravnu avanturu po prigorskim bregima za 679 kn/osobi s uključenom opremom!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Odvažite se na adrenalinsku kombinaciju druženja, zabave i opuštanja - vožnja quadom i borba na paintball poligonu površine 3000 m2, a nakon toga druženje u velikoj sjenici uz teren... Kupon vrijedi do 29.12.2019.

QUAD (u cijenu uključeno gorivo, potkapa, kaciga, vodič i 3 sata vožnje)

Doživite nezaboravnu avanturu vožnjom quadova po prigorskim bregima uz vodiče.

Odvažite se na adrenalinsku vožnju uz kombinaciju druženja, zabave i opuštanja.

Odaberite na licu mjesta neku od ponuđenih panoramskih off-road ruta u kojima možete doživjeti prigorje iz sasvim druge perspektive.

Za vožnju quadovima potrebno je ponijeti adekvatnu odjeću i obuću te posjedovati važeću vozačku dozvolu B kategorije.

Kreće se iz Sesveta, a vozi se prema Planini Gornjoj, tamo se razgledavaju mlinovi. Prolazi se preko šuma, livada, cesta.

Vožnje mogu biti svaki dan, ali je potrebno da idu najmanje 3 quada, loše vrijeme ne smeta.

PAINTBALL (u cijenu uključeno 100 kuglica, odijelo, pancirku, zaštitne rukavice, pušku, zaštitnu kacigu, zrak za puške)

Pobjegnite od svakodnevnih obaveza, stresa i problema. Obnovite duh željan novih doživljaja, adrenalina, pustolovine i dobre zabave. 

Rezervirajte svoj termin kod Brzi i Žestoki i zabavite se na Paintball poligonu u mjestu Planina gornja udaljena svega nekoliko minuta vožnje od centra Zagreba. 

Teren se proteže na 3000 m2 te se nalazi u predivnoj prirodi. Uz teren je velika sjenica u kojoj se može nastaviti druženje i poslije termina koji je rezerviran za adrenalin.