BRZI I ŽESTOKI Vam donosi 3h adrenalina i zabave uz PAINTBALL na poligonu u mjestu Planina Gornja nekoliko minuta vožnje od Zagreba! Sva potrebna oprema i korištenje terena za samo 99kn po osobi!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Organizirajte ekipno druženje u blizini Sesveta na paintball poligonu površine 3000m2. A nakon adrenalinske zabave nastavite druženje u velikoj sjenici uz teren! Kupon se može iskoristiti do 29.12.19.

Ponuda uključuje: 100 kuglica, odijelo, pancirku, zaštitne rukavice, pušku, zaštitnu kacigu, zrak za puške, teren na korištenje 3 sata, sve za 1 osobu.

Pobjegnite od svakodnevnih obaveza, stresa i problema. Obnovite duh željan novih doživljaja, adrenalina, pustolovine i dobre zabave. 

Rezervirajte svoj termin kod Brzi i Žestoki i zabavite se na Paintball poligonu u mjestu Planina gornja udaljena svega nekoliko minuta vožnje od centra Zagreba. 

Teren se proteže na 3000 m2 te se nalazi u predivnoj prirodi. Uz teren je velika sjenica u kojoj se može nastaviti druženje i poslije termina koji je rezerviran za adrenalin.