Morski raj na pjatu! U ovim hladnim danima počastite se vrhunskim delicijama ribljeg menija u 4 slijeda uz čašu žlahtine u dobro poznatom Restoranu Anić u Kostreni za samo 193 kn/osobi!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uživajte u prekrasnom ambijentu i priči staroj već pet desetljeća, a nepce počastite slasnim ribljim menijem: riblja juha + crni rižoto od sipe + orada ili brancin na žaru + blitva s krumpirom + kolač + 0,1 dcl žlahtine. Kupon vrijedi za 1 osobu i može se iskoristiti isključivo od utorka do petka, do 24.12.2019. Prethodna rezervacija i potvrda rezervacije stola je obavezna! Kupon obavezno ponijeti sa sobom u restoran.

RESTORAN ANIĆ

Svaki šetač na Žurkovu ili bolje rečeno svatko tko dođe u Kostrenu teško može zaobići "Anić" - ugostiteljsko-gastronomski simbol ove općine koji svojim gostima već pet desetljeća pruža neodoljiv spoj bogate ponude ukusnih jela uz miris samo nekoliko metara udaljenog morskog plavetnila.

U restoranu možete kušati sve blagodati našeg Jadranskog mora (Kvarnerske škampe, oboritu i plavu ribu, domaće lignje, školjke), ali ne i samo plodove mora već i specijalitete sa roštilja. Uz predivan pogled uz samu prekrasnu Kostrenjsku šetnicu tik do mora.

Riblji menu za osobu: riblja juha + crni rižoto od sipe + orada ili brancin na žaru + blitva s krumpirom + kolač + 0,1 dcl žlahtine.

Mi vam obećajemo intimno i opuštajuće gastonomsko iskustvo daleko od gradske vreve.

Mi volimo dobru hranu isto kao i vi! Posjetite nas i uživajte s nama.

KAKO DO NAS?

Anić je u Kostreni, na samoj šetnici između Žurkova i Svežnja, ako dolazite autom iz pravca Rijeke onda na križanju kod benzinske postaje u kostreni skrenite desno i pratite veliku reklamu sa desne strane ceste.

Korištenje kupona je uvjetovano prethodnom rezervacijom termina, a ODMAH po kupnji i primitka kupona (KOD i ID) OBAVEZNA potvrda rezervacije stola na broj 051/288 - 222!